Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tilfredshed hos Bisted Motorsport

DM Rally 
19/04/21 

Der var tilfredshed hos Bisted Motorsport, med resultatet og pointene til DM1 i Dansk Super Rally, FTZ Rally Himmerland.
Der var længe spænding om løbet overhovedet blev en realitet, grundet Corona og dermed politi tilladelsen, men i faktisk tolvte time lykkedes det, og så kunne Bisted Motorsport mentalt forberede sig under note kørslen fredag, hvor de fem forskellige prøver blev kørt igennem (10 prøver i alt).
 

Jesper Bisted og Arly Larsen er efterhånden en sammentømret enhed i kabinen på Jesper Bisteds hurtige Ford Fiesta Super 2000, faktisk den eneste Super 2000 i feltet i dansk rally pt, en bil med saft, kraft og god indsugningslyd.

Jesper, ”Prøverne i dette rally var rigtig gode, noget af det bedste på disse kanter, og feltet i dansk rally er jo blevet bedre end nogensinde.

Vi koncentrerede os om klassen, og få point med fra sæson starten, det er så træls at starte ud med 0 point, så bliver resten af sæsonen en lang jagt”.

Mentalt var Jesper ikke klar på de to første prøver, men en pep talk herefter satte ham i et højere og hurtigere gear rent mentalt.

På de sidste par prøver larmede bagtøjet mere end det skulle, så her skal der lige renoveres lidt, inden DM2 den 15. Maj omkring Stoholm.

Som sagt, fokus på klassen, hvor der denne gang var 9 mandskaber i alt, og i alt var der over 70 startende rallybiler, heraf 15 af de hurtige R5 (nu RC2) biler.

Så slutresultatet, en andenplads i klassen samt 17 generelt, og 4 gode point på Power Stagen, det var faktisk et super resultat for Jesper og Arly, en god start på DM sæsonen for Bisted Motorsport.

Som sagt, næste DM afdeling er omkring Stoholm, hvor nye prøver for rallyfolket venter. Nu er sæsonen skudt i gang, og Jesper og Arly er kommet godt fra start, og ja, det er stadig fedt at køre rally, især efter en lang vinter.

Bisted Motorsport

/Allan POST


Læs mere om:
  • Himmerland
  • 17/04/21 - Himmerland - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: