Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Touring Car Racing Denmark

Insight Racing forstærker indsatsen i TCR Denmark med Philip Lindberg

TCR Denmark 
19/04/21 

TCR DenmarkInsight Racing er igen et trebilsteam i 2021, og det bliver med tre Alfa Romeo Giulietta - og med et nyt navn på teamet. Philip Lindberg er ny på teamet og han bliver i år et led i teamets satsning i TCR Denmarks rookiemesterskab.
 


(Foto: TCR Denmark)

Lindberg kommer senest fra at have kørt Super GT Danmark, og har derfor taget springet fra baghjulstræk til forhjulstræk over vinteren. Det er et hop, som er gået godt, forklarer han.

- Jeg føler mig bare grundlæggende godt tilpas med forhjulstrækket. Alfa Romeoen er en nem bil at arbejde med og den kører virkelig godt - det er på mange måder en bil, som er nem at have med at gøre, forklarer han.


Philip Lindberg er i år en del af Insight Racings satsning i TCR Denmark. Han kører den ene af teamets i alt tre Alfa Romeo Giulietta TCR-biler
(Foto: TCR Denmark)

At det lige blev TCR for Philip Lindberg, handler især om de muligheder, som TCR giver på et større plan end de danske baner alene.

- Det blev TCR af flere årsager for mit vedkommende, men jeg kan især godt lide muligheden i, at vi kan bruge bilerne i europæisk sammenhæng. Det er noget, vi håber, at vi kan gøre allerede i år - også selvom 2021 for mit vedkommende bliver et læreår.


Teamet består foruden Lindberg af Jacob Mathiassen og Kristian Moe Sætheren
(Foto: TCR Denmark)

Stærk support på sidelinjen
Mens teamet og bilen er helt nye for Philip Lindberg i år, så er der én, som er fulgt med over fra 2020 - det er John Nielsen.

Lindberg har nemlig allieret sig med John Nielsen som coach, og duoen fortsætter samarbejdet i år, forklarer John Nielsen.

- Vi begyndte at samarbejde sidste sæson med Neopixels og har valgt at fortsætte i år. Det er rigtig godt, at vi kan bygge videre på det, vi lærte sidste år. Jeg er her mest som coach for at udvikle Philip som kører, forklarer Nielsen.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Philip Lindberg
  •      ASETEK SIMSPORTS