Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Svenske TPR Motorsport melder fra til MB Racing

TCR Denmark 
19/04/21 

TCR DenmarkTPR Motorsport har set sig nødsaget til at afstå fra samarbejdet med MB Racing, som skulle stå for TPR’s deltagelse med 2 biler i den danske TCR serie.
 

Fra TPR Motorsport lyder det: Vi havde det perfekte setup med aftale med MB Racing, som skulle stå for vor deltagelse i TCR.
Men det har ikke været muligt at skaffe det fornødne budget. Sponsorsituationen er svær i disse Corona tider, og det har også ramt vort team. Sådan er situationen, og vi kan kun beklage overfor MB Racing og deres professionelle team.

Det er en rigtig ærgerlig situation for MB Racing. Vi har måttet afvise andre kørere grundet aftalen med TPR, men nu er situationen en anden, og selvom det er i 11. time, så må vi se, om der ikke er andre kørere, der vil gøre brug af vores setup, udtales det fra MB Racing.

TPR Motorsport havde også en aftale med Ronnie Bremer om at køre den ene bil. Denne aftale er også bortfaldet, og Ronnie Bremer kommer ikke til at køre TCR for TPR teamet.

MB Racing


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • MB Racing
  • TPR Motorsport
  •