Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel slipper den italienske tyr løs

Lamborghini
Super Trofeo 

17/04/21 

Super Trofeo starter sæsonen på Monza, og Kevin Rossel ser frem til igen at give den gas i Lamborghinien, mens kursen er sat mod topstriden.
 


(Foto: FotoSpeedy)

Blækket er dårligt tørt på kontrakten, før den første afdeling af Super Trofeo står for døren, men Kevin Rossel går ind til udfordringerne med åben pande. Det sker på en af de mest ikoniske baner, hvor den talentfulde vejlenser får debut.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det bliver helt fantastisk at prøve kræfter med Monza for første gang, og der er blevet hamret en masse timer i simulatoren i denne uge. Det er selvfølgelig lidt en atypisk opstart, men jeg tror på, at vi kan gøre os gældende alligevel, og det handler selvfølgelig også om, at jeg har en stærk makker i Jonathan Cecotto, der også har prøvet tingene før. Nu skal vi bare ned og slippe den italienske tyr løs, lyder det med et stort grin fra Kevin Rossel, der ser frem til igen at sidde bag rattet i Lamborghinien med det muskuløse dyr på kølerhjelmen.


(Foto: FotoSpeedy)

- Feltet ser knivskarpt ud med 30 biler, og jeg kan se, at der er mange stærke navne, der er med igen, så vi får garanteret lov at kæmpe for tingene. Vi går efter et godt resultat, fordi vi har ambitioner på sigt, og så handlede det om at få en masse ud af de to træninger fredag, fordi vi er kommet sent ind på teamet. For mig gælder det om at få en masse læring på kort tid, men det er the name of the game i endnu en speciel sæson på grund af Corona. Vi er alle sammen blevet mere vant til hurtige ændringer, og det gælder også for os racerkørere, fastslår Kevin Rossel, som ret hurtigt får en masse kilometer på tælleren.


(Foto: FotoSpeedy)

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme fra land, og nu er der fuldt fokus på Super Trofeo, men det er fantastisk, at jeg i år kan kombinere det med Super GT hjemme i Danmark. Det er et step op i min karriere, og det bliver spændende at håndtere begge dele, men jeg har en god mavefornemmelse, og nu handler det om at levere kontinuerligt på alle fronter. Det ligner en ret fed sæson på forhånd, slutter Kevin Rossel, der kan se frem til en sæson i Super Trofeo, der efterfølgende fører ham til baner som Paul Ricard, Zandvoort, Spa, Nürburgring og Misano i jagten på europæisk hæder.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Monza
  • 18/04/21 - Monza - Lamborghini Super Trofeo
  •