Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Søren Lund og Frede Sieverts lover kamp til stregen i DEC 2021

Danish Endurance
Championship 

14/04/21 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSøren Lund og Frede Sieverts stiller til start i DEC sæson 2021. De deltager i gruppe N3 med en Seat Leon TCR, hvor de går efter at vinde hver løb.
 

Der bliver kamp til stregen i denne gruppe, da der en del erfarne kørere med i klassen, samt en del tilsvarende biler, men Søren fortæller, at de har været til test og "Bilen føles hurtig og vores tider ligger i den øverste ende af feltet, så det er kun op til os selv at få bilen ind på 1. pladsen".

"Vi stiller op for at vinde hvert løb og vores konkurrenter skal arbejde for det, hvis de skal gøre sig håb om at slå os", forsætter Frede.
"Vi håber naturligvis, som alle andre, at der bliver grønt lys, så vi kan komme afsted. Og så må vi se om det bliver med eller uden tilskuere. Vi er i hvert fald 100% klar til at tage kampen op".

Søren Lund / Frede Sieverts


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 25/04/21 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •