Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

FN-Rally: Nielsen og Brodersen fortsætter samarbejdet i 2021

DM Rally 
12/04/21 

”Vi fortsætter samarbejdet i 2021 – det er jo gået ret godt de seneste år”, siger Frank Nielsen og Per Brodersen samstemmende på en af sæsonens skrueaftener på værkstedet i Skanderborg.
 

”Sæson 2020 var en underlig sæson, fortsætter Frank Nielsen - Først var det ikke planlagt at vi ville køre med i DM-serien, men derimod køre nogle løb i udlandet. Det satte pandemien så en stopper for. Derfor besluttede vi os for alligevel at køre DM-sæsonen, selvom vi ikke kunne deltage i alle løbene på grund af familieplaner som kolliderede med løbsdatoerne. Vi fik dog ændret lidt i kalenderen, så vi kunne deltage i tre af sæsonens fire afdelinger, og med en god og stabil indsats, kunne vi slutte året af med en klassesejer og en samlet andenplads i kampen om Danmarksmesterskabet”.


Frank Nielsen og Per Brodersen har altid god fart i den mere end tolv år gamle Citroén C2R2 Max
(Foto: Hahn Media, Tyskland)

DM-serien starter i år med Motorsport Nordjylland som arrangør af Rally Himmerland, som afvikles lørdag den 17. april i området omkring Hobro. Frank Nielsen og Per Brodersen har tænkt sig at forsvare deres flotte placering fra 2021, og Per Brodersen tilføjer: ”Hvis vi sammenligner de 15 biler der er tilmeldt til DM1, så er Citroén’en absolut den svageste på papiret. Nu må vi se hvor langt Frank med sin stabile og fantastisk effektive kørestil kan bringe den frem i feltet – der er hård konkurrence, men det var der jo også i 2020”.

Frank Nielsen og Per Brodersen deltager i DM-feltets største klasse RC4, hvor der til første afdeling er tilmeldt ikke mindre end 15 deltagere. Klasseopdelingen i Dansk rally er i 2021 ændret i forhold til tidligere år, hvilket betyder at konkurrencen om mesterskabet er hårdere end tidligere. Der skal virkelig køres stabilt i den mere end 12 år gamle bil for at komme på mesterskabspodiet når sæsonen er slut.

”Vi tager i år et rally ad gangen, og ser efter de første par løb hvor det bærer henad. Også i år har vi et par hurdler, da DM-kalenderen kolliderer med både en konfirmation og fejring af en student i min familie”, slutter Frank Nielsen af med et smil, inden det på lørdag går løs i Hobro.

/FN-Rally

rallypics.dk
Viggo Johansen

Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • Himmerland
  • 17/04/21 - Himmerland - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: