Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Tag din banelicens hos RACERSKOLER

Kører info 
12/04/21 

Der er kommet en ekstra mulighed for at kunne tage banelicens på et ekstraordinært kursus hos Racerskoler, det kommer til at foregå fredag aften den 16. april (online undervisning) og lørdag den 17. april på Padborg Park
 

Det har tidligere været meldt ud at der kunne blive plads til et banelicens kursus den 18.-19. april. Den praktiske del kan dog desværre ikke blive mandag den 19. april, som vi havde håbet på. I stedet bliver det først kommende lørdag den 17. april, på Padborg Park.

Teorien afholdes som på de to tidligere kurser, som et online seminar, hvor deltagerne sidder og følger gennemgangen af teoriundervisningen online på deres PC / iPad – bærbare computer etc.

Dette kursus afholdes fredag aften den 16. april, fra ca. kl. 15:00 / 16:00.

Yderligere information om selve kurset, vil blive tilsendt ved tilmeldingen.

De af jer der allerede nu ved I vil deltage, skal tage fat i den motorklub i skal være medlem af, hvis I ikke allerede ER medlem af en sådan.

På grund af den korte tidsfaktor vi er oppe imod, skal vi hurtigst muligt, og senest onsdag den 14. april have en mail med ønske om tilmelding, der indeholder følgende oplysninger :
Navn
Adresse
Email adresse
Mobilnummer
Fødselsdato
Evt CVR nummer hvis fakturaen for kurset skal fremsendes til et firma.

Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte undertegnede på mail eller telefon.

Hans-Jørn Søgård
Mail : info@seagaard.com
Tlf. / sms : 20 21 99 96

Derudover må I gerne dele budskabet om kurset, så vi kan få så mange med som mulig. Så har vi også mulighed for at det hænger sammen økonomisk.

Læs mere om at tage licens hos Racerskoler på www.racerskoler.dk

Søgård Kurser & Racingudstyr


Læs mere om:
  • Padborg Park
  •