Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Mexikansk kartingtalent debuterer i dansk Formel 4

Formel 4 DK 
12/04/21 

Formula 4 DKJesse Carrasquedo Jr. følger i hjulsporene på Juju Noda og Emmo Jr. Fittipaldi, når han senere i år får sin Formel 4-debut i det danske mesterskab.
 

Den mexikanske kører har valgt at bruge den danske talentklasse som første skridt på vejen mod de internationale formelklasser. 2021-sæsonen bliver for hans vedkommende en blanding af europæiske gokartløb og en række testdage og løb i Formel 4.

Formel 4-debuten kommer dog først på tale når F4-feltet kører tredje afdeling af mesterskabet på Sturup Raceway. Jesse fylder først 14 år den 27. april, så han kan lige præcis ikke nå at starte sæsonen med resten af feltet på Padborg Park den 24-25. april.


Jesse Carrasquedo Jr. har for nyligt testet i Spanien med Formula Racing.

"Det er sjovt at vi i dansk Formel 4 kan tiltrække talenter fra udlandet. Vores små, tekniske baner kombineret med den lave aldersgrænse gør det muligt at lære rigtig meget, før karrieren går videre til de større mesterskaber - og for de danske kørere giver de internationale kørere en god mulighed for at lære endnu mere ude på banen", fortæller promotor Alex Stubberup Frederichsen.

Sæsonen i det danske Formel 4-mesterskab starter på Padborg Park den 24-25. april.

Løbskalender Formel 4 2021

24.-25. apr. Padborg Park
15.-16. maj Padborg Park
12.-13. jun. Sturup Raceway
20.-22. aug. FDM Jyllandsringen (Grand Prix Danmark)
4.-5. sep. Padborg Park (Night Race)
18. sep. Ring Djursland
2.-3. okt. FDM Jyllandsringen

Formel 4 Danmark


Læs mere om:
  • Jesse Carrasquedo Jr.
  • Padborg Park
  • Sturup Raceway
  • 25/04/21 - Padborg Park - Formel 4 DK
  • 13/06/21 - Sturup Raceway - Formel 4 DK
  •