Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

TCR Denmark er klar til sæsonens første test

TCR Denmark 
12/04/21 

TCR DenmarkDet er april, og det betyder først og fremmest sæsonstart i TCR Denmark.
 

Serien har i år sit hidtil stærkeste setup med nye kørere, nye teams, endnu flere biler og en dugfrisk TV-aftale med TV2 Sport, som i år kommer til at dække serien på TV.

TCR Denmark rummer lang række spændende spørgsmål til den kommende sæson, for kan Kasper H. Jensen og Massive Motorsport gentage kunststykket og vinde titlen for andet år i træk? Eller lykkes det udfordrerne at vippe det stærke østjyske team af pinden?

Nye biler og nye navne
Jan Magnussen og Nicolai Sylvest fra LM Racing er klar med de helt nye biler fra Cupra, ligesom Peugeot er klar med en dugfrisk satsning anført af Casper Elgaard, som får TCR Denmark-debutanten Gustav Birch samt Johnny Vejlebo med sig. Og under eget team fortsætter Michael Markussen også for det franske mærke.

Insight Racing bygger videre med to etablerede navne i form af Jacob Mathiassen og Kristian Moe Sætheren, og får derudover tilgang af en tredje Alfa Romeo, som Philip Lindberg kører.

Derudover er Cupra ikke det eneste nye mærke på gridden, for Lars Højris har løftet sløret for sin Opel Astra TCR, som bliver et godt indslag i en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig udgave af Trofeo-klassen, som igen ser ud til at blive en stor duel mellem en stribe nuværende og nye kørere i TCR Denmark.

De forsvarende mestre i Trofeo, René Povlsen og Meteor Racing er klar til fornyet kamp. Det samme er Peugeots Michael Carlsen, Madbull Racings Kim Lund Johansen og Massive Motorsports Kenn Bach, mens en række nye navne som Lars Højris (Opel), Steffen Larsen (Honda) og Carsten Lorenzen (Honda) alle er klar til kamp i den nye sæson.

Alt det og meget mere skal vi få det første fingerpeg om, den 19. og 20. april på FDM Jyllandsringen, når der er test- og mediedag.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 19/04/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  • 20/04/21 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •