Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Nicolaj Møller-Madsen fortsætter i GT4-racing i 2021

GT4 European Series 
11/04/21 

Motorsportsæsonen 2021 starter for Nicolaj Møller-Madsen med den første race-weekend i GT4 European Series fra 16. til 18. april 2021 i Monza. Ud over GT4-europamesterskabet vil han også starte i ADAC GT4 Tyskland samt ved ADAC Total 24h Race og andre begivenheder på Nürburgring Nordschleife.
 

Store mål i ADAC GT4 Tyskland
I det tyske GT4-mesterskab deler den danske racerkører Møller-Madsen sin Porsche Cayman GT4 med Dennis Fetzer fra Tyskland. For Nicolaj Møller-Madsen, sidste års mester, er målet klart:
”Som sidste år vil jeg kæmpe om mesterskabet i denne sæson. Den tyske GT4-serie er meget tæt, så det bliver spændende at forsvare titlen. Dennis og jeg sigter mod at være blandt de tre bedste i pointklassificeringen gennem hele sæsonen og være involveret i kampen om mesterskabet indtil sidste løb."

For Dennis Fetzer er det anden sæson i den tyske racerserie og det næste logiske skridt fremad:
”Sidste år fik jeg en masse erfaring i juniorklassen, som jeg gerne vil have gavn af. Presset er højere i år, men med Nicolaj har jeg den perfekte holdkammerat ved min side."

Stærkt GT4 europamesterskab
I det europæiske ækvivalent til det tyske GT4-mesterskab starter de to kørere i separate biler, men også for Allied Racing-holdet. Nicolaj Møller-Madsen, der deler Porsche med Joel Sturm, forventer en stærk konkurrence:
”I år har vi stærke konkurrenter i europamesterskabet, men målet er konstant at være på toppen og at kæmpe om sejr i den samlet stilling indtil slutningen af ​​sæsonen. Men i år er konkurrencen i dette mesterskab meget tættere end før."

”The Green Hell” som sæsonens højdepunkt
ADAC Total 24-timers løb i begyndelsen af juni vil være højdepunktet i 2021 sæsonen for Møller-Madsen. Efter en andenplads i GT4-klassen sidste år ønsker racerkøreren at være øverst i sin kategori igen denne gang, selvom Nordschleife har sine egne regler, som Møller-Madsen forklarer:
”24-timers løbet på Nürburgring er altid speciel. Det vigtigste er, at vi kan køre distancen uden problemer. Hvis vi kan gøre det, vil vi være i stand til at kæmpe on en sejr Men sammenlignet med den vanvittige regnfulde nat sidste år, er mit første mål at fuldføre løbet.”

Sæsonen af GT4 European Series starter den 16. april i Monza. Alle løb kan følges live på YouTube. ADAC GT4 Germany skyder sæsonen igang fra 14. til 16. maj i Oschersleben. RTL Nitro sender live i Tyskland.

Phoenix Racing Denmark


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •