Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Test viste sin vigtighed

DM Rally 
11/04/21 

Test viste sin vigtighed, for en fejl på en sensor fik Jan Jacobsens Opel Corsa OPC til at gå i nødprogram, og havde det sket til DM næste weekend til DM1 i Himmerland, så havde det været katastrofalt i form af vigtige DM point.
 

Ny codriver for Jan Jacobsen til denne sæson er Lars Caspersen, en erfaren rallyræv, og for at få rusten kørt af bilen og Jan selv, så stod Jan op klokken 0430 en lørdag morgen, for at køre fra Holstebro til Roskilde Dyreskueplads.

Lars bor på Sjælland, og så passede denne mulighed for en test perfekt, så de to herrer lige kunne føle hinanden an, time noternes pression, og ikke at skulle bruge første prøve til DM1 til at ’kende hinanden’, vigtigheden i en samarbejde i rallykabinen ses hurtigt på stopuret.

Sensor fejlen blev udrettet, fejl på intercommet imellem styrthjelmene blev lavet, og herefter kørte Jan og Lars tre gode ’heat’ hvor farten, samarbejdet og timingen i nedbremsning, sving hastighed og generelt det igen at sidde i rallybilen skulle nydes fuldt ud.

Selvom dagen startede lidt træls, så endte det med en bil som fungerede fuldt ud, og dermed er teamet kampklar til DM1 i den kommende weekend med Nysum banen og prøverne omkring denne som rallyets og årets første udfordringer.

/Allan POST


Læs mere om:
  • Himmerland
  • 17/04/21 - Himmerland - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: