Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
08/04/21 

Læs om:
Test, test, test
Michael Christensen klar til Le Mans
DASUs Team Danmark-atleter klar
Blandet sæsonstart for Christian
 

Siden sidst

Test, test, test
Mens covid-19 stadig hærger er mange af de tidlige internationale løb udsat eller aflyst. Det forhindrer heldigvis ikke testkørsler, og påsken har set mange danske kørere i aktion rundt om i verden.

Således fik Frederik Vesti og Oliver Rasmussen endelig gang i hjulene på deres F3-racere, da årets første officielle test i FIA International F3 Championship blev afviklet på Red Bull Ring. Begge unge danskere fik en fin start på deres samarbejde med nye teams; hhv. ART Grand Prix og HWA.

I USA deltog Christian Rasmussen i den første officielle test i Indy Pro-serien, hvor sidste års USF2000-champ i år har æren af at køre seriens officielle bil. Det skete på Barber Motorsport Park i Alabama.

Endelig har en hel flok unge F4-kørere ligeledes deltaget i de første testkørsler. Sebastian Øgaard, Noah Degnbol og Georg Kelstrup stiller til start i det åbne spanske mesterskab, mens den danske mester Conrad Laursen forbereder sig på en sæson i Italiensk F4.

Også en række internationale GT-kørere har deltaget i uofficielle testkørsler for forskellige teams.

 


Michael Christensen
(Foto: Porsche AG)

Michael Christensen klar til Le Mans
Michael Christensen er tilbage i Porsche i 24-timersløbet på Le Mans i 2021.
Porsche har nu løftet sløret for deres fulde lineup til dette års udgave af langdistanceklassikeren, og her er danskeren atter tilbage i GTE-klassen. Dermed er Christensen klar til sit syvende Le Mans – et løb, han vandt i GTE-klassen i 2018.


(Foto: Porsche AG)

 

DASUs Team Danmark-atleter klar
DASU har sædvanen tro en stor gruppe banekører indplaceret ved Team Danmark i 2021. Se listen på dasu.dk under talent og elite her.

 


Christian Lundgaard
(Foto: Getty Images)

Blandet sæsonstart for Christian
Christian Lundgaard fik en blandet start på årets F2-mesterskab, der blev afviklet sammen med Bahrains Grand Prix ugen før påske. I det nye format køres to sprintløb lørdag, mens hovedløbet afvikles søndag. De to sprintløb gav pladserne P6 og P2, mens hovedløbet søndag desværre blev pointløst (P12) efter en tidsstraf. Her var Christian ellers i front i løbets første tredjedel, men et uheldigt timet pitstop samt nævnte tidsstraf ødelagde desværre resten af løbet.
Læs mere her.
Næste gang F2 skal i aktion er i forbindelse med Monacos Grand Prix medio maj.
Se stilling m.v. på fiaformula2.com


Læs mere om:
  • Michael Christensen klar til sit syvende Le Mans
  •