Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Michael Christensen klar til sit syvende Le Mans

Le Mans 
08/04/21 

Le MansMichael Christensen stiller i 2021 til start i sit syvende Le Mans. Det sker når han sammen med franske Kevin Estre og Neel Jani fra Schweiz skal køre Porsche fabriksteamets ene Porsche 911 RSR med startnummer 92 i LMGTE Pro klassen. Fabriksteamets anden Porsche med startnummer 91 køres af Gianmaria Bruni, Richard Lietz og Frederic Makowiecki. Den 89. udgave af 24 timers Le Mans afvikles i weekenden 21-22. august.
 


(Foto: Porsche)

Porsche kører Michael Christensen debuterede for Porsche på Le Mans i 2015. I 2018 vandt han Le Mans i LMGTE Pro klassen og i 2018/2019 vandt han det officielle VM for sportsvogne i den såkaldte superseason, der inkluderede hele to Le Mans.


(Foto: Porsche)

Michael Christensen skulle også have kørt WEC løbet på Sebring for Porsche, men grundet Corona blev løbet aflyst og erstattet af et 8 timers løb på Portimao i Portugal, der afvikles den 13. juni. Her stiller Michael Christensen også til start for fabriksteamet sammen med Estre og Jani i Porsche 911 RSR.


(Foto: Porsche)

Grundet Corona har Michael Christensen endnu ikke deltaget i løb for Porsche i år. Et planlagt løb på Nürburgring blev aflyst grundet sne og andre løb er blevet udsat. Det betyder dog ikke, at Christensen ikke har haft travlt, da han sammen med Porsche har deltaget i adskillelige tests i den Porsche 911 RSR, der i år skal bruges på Le Mans og i WEC.

"Jeg glæder mig rigtig meget til igen i år, at køre Le Mans sammen med Porsche" fortæller Michael Christensen. "Jeg var selvfølgelig ærgerlig over, at Sebring blev aflyst, men jeg er glad for, at der i stedet bliver afviklet et 8 timers på Portimao. Men det er klart, at Le Mans er det vigtigste. Det er det hårdeste og mest prestigefyldte løb, så målet er selvfølgelig at føje endnu en Le Mans sejr til CV'et. Vi har allerede testet en hel del, trods de begrænsninger Corona har givet os. Men man kan aldrig forberede sig nok til Le Mans, så jeg er glad for, at vi også kan bruge 8 timers løbet på Portimao som forberedelse".


(Foto: Porsche)

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Le Mans
  • 22/08/21 - Le Mans - Le Mans
  •