Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Louise Frost stiller alligevel ikke op for LM Racing

TCR Denmark 
31/03/21 

TCR DenmarkDet bliver ikke til det planlagte TCR-eventyr for LM Racing og Louise Frost, som har valgt at stoppe samarbejdet inden sæsonpremieren.
 

LM Racing og Louise Frost løftede i februar sløret for et samarbejde, som havde til hensigt at sætte den 26-årige racerkører fra Vejle bag rattet i et af teamets racerbiler i 2021-udgaven af TCR Denmark. Desværre er det ikke lykkedes at skabe de optimale rammer for et succesfuldt setup, hvorfor parterne har valgt at stoppe samarbejdet.


(Foto: LM Racing)

– Jeg er naturligvis enormt ked af, at jeg alligevel ikke stiller op i TCR Denmark, da jeg virkelig havde set frem til at kæmpe med i Danmarks topklasse. Det kunne have været et spændende eventyr, men det er også et kæmpe sats, og rammerne skal være i orden. Der er jeg tilfreds med, at vi i enighed med teamet har valgt at indstille projektet. Jeg vil sammen med mit bagland arbejde videre på en anden løsning og eventuelt stille op senere på året, eller måske helt vente til 2022, hvor Covid-19-situationen forhåbentlig er knap så vanskelig som nu, lyder det fra Louise Frost.

Hos LM Racing er teamchef Lars Morgen lige så ærgerlig over, at det ikke lykkedes at knytte Vejle-køreren til teamet, som i forvejen har Jan Magnussen og Nicolai Sylvest i bilerne til premieren på årets udgave af TCR Denmark.

– Det er naturligvis en trist udmelding at komme med på så tæt på sæsonstarten. Det havde været fantastisk at have Louise Frost med på holdet, både for at udnytte vores kapacitet, men også for at bidrage til diversiteten i motorsporten. Vi takker for samarbejdet indtil nu og håber, at Louise finder en alternativ vej ind i serien.

LM Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Louise Frost
  • LM Racing
  •