Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Fittipaldi Jr. er klar til sæsonstart i dansk F4

Formel 4 DK 
19/03/21 

Formula 4 DKSelvom Emerson Fittipaldi Jr. kun fylder 14 år i denne sæson, er det en racerkører med en stærk koncentration af motorsport i blodårerne, der stiller til start på de danske racerbaner. Hans far, Emerson Fittipaldi Sr., vandt Formel 1-verdensmesterskabet i 1972 og 1974 og har tilsammen 39 sejre i hhv. F1 og Indycar.
 


Fittipaldi Jr. er klar til sæsonstart i dansk F4.
(Foto: Formula Racing)

Dansk Formel 4 får igen i 2021-sæsonen et internationalt snit, når Emerson Fittipaldi Jr. stiller op i kampen om mesterskabet sammen med FSP-teamet.

"Jeg glæder mig til at få min løbsdebut og lære de danske racerbaner at kende. Selvom jeg ikke kender dem i forvejen kan jeg se at der er god mulighed for at lære en masse, og det glæder jeg mig til", fortæller Fittipaldi Jr., som sidste år blev indlemmet i Alfa Romeo F1-teamets talentprogram, Sauber Academy.


Emerson Fittipaldi Jr. skal nok få konkurrence fra de danske F4-kørere.
(Foto: Boxengasse)

Det berømte efternavn kaster glans over det danske F4-mesterskab, men promotor Alex Stubberup Frederichsen er ikke i tvivl om at Emmo Jr. også kommer til at arbejde for sin sag:

"Det er bestemt positivt for klassen at Fittipaldi-navnet kommer til at figurere på startlisten, og jeg tror da også at nogle kørere vil sætte en ære i at have deres navn over hans på resultaterne - så han skal nok blive udfordret. Vi har haft nogle gode snakke omkring klassen og hvordan alting fungerer i Danmark, og jeg er sikker på at Emerson får en god og lærerig sæson med os", fortæller han.

De danske Formel 4-kørere starter sæsonen på Padborg Park i weekenden 24-25. april.

Løbskalender Formel 4 2021

24.-25. apr. Padborg Park
15.-16. maj Padborg Park
12.-13. jun. Sturup Raceway
20.-22. aug. FDM Jyllandsringen (Grand Prix Danmark)
4.-5. sep. Padborg Park (Night Race)
18. sep. Ring Djursland
2.-3. okt. FDM Jyllandsringen

Formel 4 Danmark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 25/04/21 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •