Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
15/03/21 

Læs i DASUs elitenyhedsbrev:
- Så er det tid til Sebring 12 Hours!
- Lundgaard i front i FIA F2-test
- Intet held for det danske hold i EDMC
 

Det sker

Sebring 12 Hours

Så er turen kommet til en anden langdistanceklassiker i USA, Sebring 12 Hours. Den amerikanske sæson startede jo i januar med 24-timers løbet på Daytona, men løbet på den tidligere US Air Force-flyveplads fra 2. verdenskrig i Sebring, Florida, er mindst lige så berømt.

Løbet køres lørdag d. 20. marts og har deltagelse af tre danskere. I den hurtigste klasse, Daytona DPI, er Kevin Magnussen blandt favoritterne for Cadillac Team Ganassi Racing. Kevin deler igen bil med Renger van der Zande og Scott Dixon.


(Foto: Richard Prince / Cadillac)

I klassen for LMP2-biler er Mikkel Jensen ligeledes sammen med sine medkørere fra Daytona Scott Huffaker og Ben Keating (PR1 Mathiasen Motorsports), mens Christina Nielsen er i GT D, hvor hun sammen med Katherine Legge er til start for Porsche-teamet Team Hardpoint EBM. Christina har tidligere vundet sin klasse i løbet, det samme har Jan Magnussen og Tom Kristensen. Sidstnævnte har endda rekorden for flest sejre (seks).

Der er 36 biler til start i løbet, der er en del af IMSA WeatherTech Sportscar Championship, læs mere på www.imsa.com.

Løbet kan følges på TV3 Sport, se hvornår på TV-guiden her.

Siden sidst

Lundgaard i front i FIA F2-test

Christian Lundgaard har deltaget i årets første test i Formel 2 forud for sæsonstarten 26 – 28. marts på Bahrain International Circuit, hvor testen også fandt sted.
Efter tre dages test sluttede Christian med hurtigste tid af alle for ART Grand Prix, se fiaformula2.com


(Foto: Formula Motorsport Limited via Getty Images)

Derimod har de to danske deltagere i FIA Formula 3 Championship, Frederik Vesti og Oliver Rasmussen, nu to gange set planlagte testkørsler aflyst grundet Covid 19.

Intet held for det danske hold i EDMC


(Foto: EDMC)

Danskerholdet i den første udgave af European Digital Motorsport Cup (EDMC) var hurtige, men havde absolut ikke heldet på sin side. For Danmark stillede blandt andre Nicki Thiim, Bastian Buus, Lasse Sørensen og Anton S. Güllich og den regerende DM-vinder i digital motorsport Lasse Bak.

Læs mere her.

Læs mere om EDMC, European Digital Motorsport Cup her.


Læs mere om:
  • 14/03/21 - Spa-Francorchamps - EDMC
  • 20/03/21 - Sebring - IMSA
  • 28/03/21 - Sakhir - FIA Formula 2
  •