Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Niklas Voetmann til Racing Team Næsbjerg Gulve & Legends Car serien i sæson 2021

Legend Car 
17/03/21 

Når sæsonen starter op sidste weekend i april på Padborg park, bliver det igen med danmarks publikums favoritklasse Legends Car på banen.
 

Vi har her inden sæsonstart haft en snak med teamchef for Racing Team Næsbjerg Gulve – Lars Bohnensach Ebbesen, som har et par nyheder med til os her inden det hele starter op igen

Motorsporten :
Nåh Lars, Så står endnu en Legend sæson for døren – er du klar til endnu en sæson, og hvem har du med i dit team i år ?

Lars Ebbesen :
Hej Steen, jamen jeg syntes vi i den grad er klar – og i år bliver virkeligt en fed sæson er jeg sikker på.
Jeg er så heldig at den gode Jacob Ommen vender tilbage til Legend klassen igen, og han bliver en del af vort team i denne sæson, Jacob skal køre i en af de nye 3 cylindrede vandkølede biler – og det bliver endda med én af teamets hovedsponsorer GSV MATERIELUDLEJNING rigtig godt placeret på bilen, designet på den bliver lavet lidt specielt som jeg ikke mindes vi har set før i klassen.

Derudover så kommer der endnu en ny kører i teamet – og i klassen, det er en rigtig rar og dygtig ung mand, nemlig Niklas Voetmann som jo kommer med erfaring fra bla. Yokohama SuperCup, Yokohama 1600 Challenge og DTC.

Niklas kommer til at køre i min dobbelte DM vinderbil – så han bliver i den grad godt kørende i en bil der altid bare har kørt super godt.

Theis Kroot aka ´Den flyvende Hollænder´ er heldigvis også stadig med på holdet her i teamet, Theis har bestilt helt ny ramme – og skifter til samme model som den jeg kører med – så det bliver i dén grad en spændende sæson for os alle.

Christian Nissen ´kartoffelavleren fra Lolland´ - han kommer også tilbage i år, planen er at han deltager til udvalgte løb, men han vil dog gerne have lidt mere normale omstændigheder – som i gamle dage, noget jeg sagtens kan forstå da han ofte har hele familien med, hvilket vi jo ikke ved hvornår igen er muligt.


Lars og Niklas 'giver hånd' på aftalen over den ‘ENGEL’ bil Lars har kørt 2 danske mesterskaber hjem i, og som Niklas Voetmann nu overtager til den kommende sæson.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten :
Hvis din bil er lejet ud Lars – hvad skal du så køre i ?

Lars Ebbesen :
Jamen jeg har bestilt en af de nye vandkølede 3 cylindrede biler – efter jeg havde været nede at teste den lidt – der er en del tilvænning syntes jeg, men det går bedre og bedre. Vi skulle have haft bilerne leveret inden jul i 2020, men sådan gik det desværre ikke og vi venter fortsat på at de biler der er bestilt kommer til landet, så vi kan komme i gang med at klargøre dem.

Motorsporten :
Hvad med Covid 19, Lars ? – hvad betød den for sejren i 2020. Og hvad forventer du at det kommer til at betyde for jer i teamet i år ?

Lars Ebbsen :
Altså… Jeg vil gerne kort forklare lidt om det, men jeg har bestemt mig for simpelthen at bruge så lidt spekulationer på det som overhovedet muligt, for ordet hænger mig SÅ meget ud af halsen efterhånden, man kan jo ikke kigge eller høre noget nogen steder uden det hele handler om det. MEN – vi kom igennem 2020 med et fantastisk resultat, som danske mestre igen for andet år i streg, takket være nogle fantastiske sponsorer, OG DET GÆLDER DEM ALLE, der var nogen der var max presset – og de fik ganske enkelt ikke nogen faktura, men dem der kunne DE har BARE bakket op omkring os.

Især vores to hovedsponsorer i ENGEL WORKWEAR & GSV MATERIELUDLEJNING hjalp os godt gennem sæsonen, men også de lokale : Michaels Automobiler, Halle´s Auto, Kolding Coat, Klaus´Autolak, Trafikskolen Esbjerg, Tinghøj Serviceudlejning – var nogen af dem der gjorde en ekstra indsats for at hjælpe os gennem sæsonen, men ALLE vore sponsorer var og ER med på holdet igen i år uanset om de kan betale eller ej – fordi nu kan VI gøre noget ekstra for dem måske i en rigtig svær tid for mange.

Men kort og godt – Corona skal IKKE ødelægge vores mål og drømme – og heldigvis har vi bare de bedste sponsorer vi kunne ønske os – og for dem vil vi kæmpe mere i år end nogensinde før for et godt resultat igen.

Motorsporten :
Skal vi se dig blive blive dansk mester for 3. gang her i år ?

Lars Ebbesen :
Det ved ingen, men med en ny bil der skal læres at kende, og altid nye kørere i klassen ved vi aldrig hvad der kan ske, men er det målet – JA GU ER DET SÅ, igen – det fortjener mit team, min familie – og mit fantastiske hold af sponsorer.

Motorsporten :
Bliver din bil rød igen i år med ENGEL WORKWEAR eller hvad er planen, hvis du altså vil afsløre dette her for os nu ?

Lars Ebbesen :
JA – Det bliver med 2 stk. flotte røde ENGEL WORKWEAR Legend biler i år, også en ting vi gør ekstra for ENGEL WORKWEAR & GSV MATERIELUDLEJNING fordi vi jo gerne vil vise dem vi vil gøre så meget vi overhovedet kan i denne tid for at give dem så meget som muligt for deres aftaler de har lavet med os for sæsonen, så jo mere eksponering på banen – jo bedre og større muligheder er der for at de kommer frem i medier, Tv osv.

Motorsporten :
Vi vil ønske dig held og lykke med sæsonen Lars.

Lars Ebbesen :
Mange tak – og tak fordi i også bakker os op med jeres dækning af klassen og lidt skriverier gennem sæsonen.


Kontrakten for 2021 sæsonen underskrevet af begge parter.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten har også haft kontakt til Niklas Voetmann for at snakke med ham om forventningerne til at skulle køre i Legend klassen, der jo er noget anderledes end de klasser Niklas tidligere har deltaget i.

Motorsporten :
Hej Niklas – Du er jo trods årgangen en erfaren ung mand i motorsporten, hvad og hvilke klasser har du egentligt deltaget i gennem årene ?

Niklas Voetmann :
Hej Steen.
Jamen jeg har jo både kørt, Gocart, 1600 Challenge, Formel FDM Sport, Yokohama Supercup, og DTC – Så det er bestemt blevet til lidt forskellige klasser på min rejse i motorsports verdenen.

Motorsporten :
Hvad er din bedste oplevelse i din karriere til dato – altså den oplevelse du måske husker allerbedst ?

Niklas Voetmann :
Min bedste oplevelse var helt sikkert i SuperCuppen i 2017. Hvor vi havde tekniske problemer med bilen og måtte udgå fra andet løb.
Vi finder fejlen på bilen 26 min. før finaleløbet og får kun med nød og næppe bakset bilen sammen inden starten. Jeg skulle starte bagerst – hvor jeg så gennem løbet kører op gennem feltet og vinder, og samtidig slog jeg banerekorden 3 omgange i streg.

Motorsporten :
Ja, det var fandme flot kørt – Hvorfor har du valgt Legend Cars klassen i 2021 – og hvorfor hos Racing Team Næsbjerg Gulve ?

Niklas Voetmann :
Fordi jeg pt. er et sted i min karriere, hvor vi er kommet tilbage til sporten efter et sabbat år med økonomiske udfordringer - hvor udviklingen med økonomien og budgettet bare passer perfekt til Legend klassen. Ud over det har jeg en forventning til at det bliver skide skægt.!!!

Jeg har valgt Racing Team Næsbjerg Gulve, fordi jeg mener de absolut er konkurrence dygtige i sporten/klassen, men en anden ting der betyder rigtig meget er at der er styr på tingene, og det syntes jeg altså det virker til at der er hos Lars og hans gode hold af mekkere og hjælpere – og så kan jeg bare mærke at vores menneskelige værdier matcher vildt godt sammen.


Niklas med sin tro mekker - Mathias - som igen er med i 2021.
(Foto: Racing Team Næsbjerg Gulve)

Motorsporten :
Hvad er dine forventninger til klassen ?

Niklas Voetmann :
Mine forventninger er at der bliver givet godt med gas – det kan man jo se, når man som tilskuer ser løbene - der bliver gået til den. En masse fed fed ræs, med masser af overhalinger – men mest af alt FAIR og tæt kørsel.

Motorsporten :
Hvor håber du på at være placeret når sæsonen er færdig i det generelle mesterskab, som du jo skal deltage i ?

Niklas Voetmann :
Jeg håber inderligt at jeg kan ende i top 5 i det generelle mesterskab i sæson 2021. Der er RIGTIG mange dygtige kørere, så man skal nok ikke tro man bare kommer og kan det hele fra første løb…

Motorsporten :
Tak for snakken Niklas – jeg håber du får en kanon sæson hos Lars & Co. Jeg nyder hvertfald altid når jeg er på besøg hos dem til en kop kaffe, der er altid godt humør, og en god stemning i teltet.

Niklas Voetmann :
Mange tak Steen – jeg vil MEGET gerne rette en stor tak til mine sponsorer, især til min hovedsponsor NIMO FABRICATION, som ENDNU engang bakker mig 100% op, så mine drømme kan nås.
Der skal også lyde en tak til mekker´Mathias fordi han igen er ved min side – og klar på endnu et eventyr.

Jeg glæder mig meget til at bevise at vi sammen kan levere et godt resultat som debutant i Legends Car i 2021.

Her på redaktionen glæder vi os også til at vi nærmer os sæsonstarten, det varer ikke længe før vi skal afsted til Padborg Park for at opleve sæsonens første løbsweekend d. 24-25 april.

Selch

Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Niklas Voetmann
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  • Padborg Park
  • 25/04/21 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS