Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
23/02/21 

Sejr og podier i ALMS.
F1-test til Lundgaard.
FIA Rally Star i gang.
 

Siden sidst

Sejr og podiepladser i ALMS
Det første store internationale banemesterskab er afgjort. På blot to på hinanden følgende weekends blev afviklet fire tællende afdelinger af Asian Le Mans Series (ALMS) på banerne Dubai Autodrome og Yas Marina Circuit, med fem danskere til start. Det resulterede i fire podieplaceringer, herunder en enkelt klassesejr.

Nicki Thiim debuterede i LMP2-klassen og sammen med holdkammeraterne hos Phoenix Racing sikrede sønderjyden to tredjepladser i Dubai (Nicki deltog ikke i løbene på Yas Marina).
Det danske Formula Racing med Johnny Laursen/Nicklas Nielsen sluttede på tredjepladsen i GT-klassen i tredje afdeling, mens det lykkedes Mikkel Jensen og hans japanske team at komme helt til tops i samme klasse og vinde en klassesejr i mesterskabets sidste løb.

Undervejs lykkedes det også Malthe Jakobsen at gøre god reklame for sig selv ved en række flotte præstationer i klassen for LMP3.

Ingen af danskerne sluttede dog i toppen i den samlede stilling.

Ny F1-test til Lundgaard
Søndag deltog Christian Lundgaard på ny i Formel 1-test for sit franske team Alpine F1 (tidligere Renault F1). Den 19-årige dansker blev hasteindkaldt som erstatning for Fernando Alonso, der er lettere skadet efter et uheld på cykel.
Christian gennemførte 100 omgange på Paul Ricard-banen i det sydlige Frankrig.
Se fotos fra testen på Christians Facebookside her.

 

Det sker

FIA Rally Star kører - online
Vil du være den næste rallystjerne? Snart har du mulighed for at kvalificere dig til FIA Rally Star - et talentprogram, der skal finde den næste Sébastian Loeb og Ogier.
I første omgang er det online-kvalifikation til FIA Rally Star - og alle i alderen 17-26 år har mulighed for at kvalificere sig til programmet.
Det sker gennem spillet WRC 9 og FIA Rally Star DLC-pakken (DLC = DownLoadable Content) på tværs af platforme, altså både pc og konsoller.
Læs mere og registrer dig hos FIA Rally Star her.

WSK Super Masters i gang
Den kommende weekend køres første afdeling af WSK Super Master løbsserien på banen i Adria.
Flere danskere er tilmeldt.
Se www.wskarting.it