Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asian Le Mans Series

Mikkel Jensen sigter efter topresultat i Asian Le Mans-finale

Asian
Le Mans
Series 

19/02/21 

Asian Le Mans SeriesDen danske Le Mans-komet Mikkel Jensen håber på et topresultat i årets to sidste afdelinger af Asian Le Mans Series, som afvikles den kommende weekend på Formel 1-banen i Abu Dhabi.
 

Efter en presset start på Asian Le Mans Series er den danske racerkører Mikkel Jensen klar til endnu en weekend i det benhårde asiatiske GT-mesterskab. Den nyudnævnte Peugeot Sport-fabrikskører skal hjælpe det japanske Ferrari-team Car Guy Racing til et topresultat i sæsonens to afsluttende løb, som afvikles lørdag og søndag på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.


(Foto: Ferrari Media)

– Sæsonens første weekend i Dubai var hård ved os, hvilket skyldtes en blanding af manglende fart og en stribe ærgerlige fejl. Men det virker til, at ændringerne i BOP’en (Balance Of Performance, udligningen af styrkeforholdet mellem bilmærkerne, red.) har givet os noget mere power, og samtidig har vi brugt sidste weekends fejltagelser til at lægge dét, der forhåbentlig skal blive en bedre strategi, blandt andet ved at ændre på kørerrækkefølgen, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Samtidig ser jeg virkelig frem til at køre på Yas Marina-banen. Det er en meget teknisk bane med en masse tricky halvfemsgraderssving, hvor eksempelvis Dubai-banen har et meget blødere flow. Dét skal nok give et godt ræs. Og endelig bliver begge løb flaget grønt sent på eftermiddagen lokal tid, hvilket betyder, at vi kører ind i skumringen og slutter af i mørket. Det er en utrolig flot bane, som er ekstra storslået, når alle lamperne er tændte. Jeg håber, at vi får et par stærke løb denne weekend, så vi kan slutte sæsonen på en god måde, og gerne i top-fem.


(Foto: Ferrari Media)

Car Guy Racing er ikke ukendte i Asian Le Mans Series, da teamet vandt forrige udgave af mesterskabet og sluttede på en andenplads i 2020. Mikkel Jensen, som selv vandt det europæiske Le Mans-mesterskab i 2019, stiller op sammen med den franske tidligere Porsche Carrera Cup- og Blancpain-mester Côme Ledogar samt japanske Takeshi Kimura. Trekløveret skal kæmpe mod 18 andre biler i den store GT3-klasse.

Tredje runde af Asian Le Mans Series flages grøn på Yas Marina Circuit fredag klokken 13.00 dansk tid, mens fjerde og sidste løb skydes i gang lørdag klokken 13.10. Begge løb kan følges gratis via streaming på seriens officielle Youtube-kanal.

TIDSPLAN – ASIAN LE MANS SERIES – ABU DHABI

Fredag 19. februar
16.00 (13.00 DK-tid) – RACE (240 min)

Lørdag 20. februar
16.10 (13.10 DK-tid) – RACE (240 min)

Livestreaming: https://www.asianlemansseries.com/live/streaming.php

Mikkel Jensen Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Yas Marina Circuit
  • 19/02/21 - Yas Marina Circuit - Asian Le Mans Series
  • 20/02/21 - Yas Marina Circuit - Asian Le Mans Series
  •