Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

DS3 Cup klar med 2021-kalender

DS3 Cup 
15/02/21 

DS3 Cup vender tilbage til de skandinaviske baner i 2021!
Kalenderen bliver igen med seks afdelinger, hvor de fem danske afdelinger allerede ligger fast.
 

En afdeling i enten Norge eller Sverige er desuden under udarbejdelse, men denne ligger ikke fast endnu, da DS3 Cup og promotor Martin Jensen fortsat afventer afklaring i forhold til indrejserestriktioner med videre.

Danmarks hårdeste mærkeklasse måtte holde en ufrivillig pause grundet indrejserestriktioner i 2020, men det velkendte felt med kørere fra hele Norden er tilbage i år.

Følger TCR Denmarks kalender

Fast ligger det til gengæld, at DS3 Cuppen i den kommende sæson gæster alle tre permanente baner i Danmark og kører som support til TCR Denmark ved de fem løbsweekender, som TCR Denmark afvikler på Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park.

Det bliver med sæsonpremiere i maj på FDM Jyllandsringen, inden turen går videre til Ring Djursland. Efterårssæsonen åbner igen på FDM Jyllandsringen med løb i august og oktober inden finaleløbet på Padborg Park den 16-17. oktober.

Kalenderen ser således ud:
1. afdeling: 8-9. maj - Åbningsløbet, FDM Jyllandsringen
2. afdeling: 5-6. juni - Ring Djursland
3. afdeling: TBA - TBA TBA
4. afdeling: 20-22. august - Grand Prix Danmark, FDM Jyllandsringen
5. afdeling: 2-3. oktober - FDM Jyllandsringen
6. afdeling: 16-17. oktober - Finaleløb, Padborg Park

DS3 Cup
Insight Racing DK