Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Michael Christensen bekræftet til 24 timers løbet i det grønne helvede

24H Series 
15/02/21 

Michael Christensen stiller igen i 2021 til start ved et af verdens mest udfordrende langdistanceløb, 24 timers løbet på Nürburgring Nordsløjfe.
 

Michael Christensens stiller til start i feltets måske mest kendte bil, Manthey Racings neonfarvede "Grello" Porche 911 GT3 R. Den tyske bane er kendt som verdens mest udfordrende racerbane og med sine 24 kilometer snæver kuperet racerbane uden mange afkørselsmuligheder, er det ikke uden grund, at banen kaldes det grønne helvede.


(Foto: Jan Kaiser)

Michael Christensen, der vandt Le Mans i GTE-Pro klassen i 2018 og blev verdensmester i sportsvognsracing i 2018/19 er ikke længere tilknyttet Porsche som fabrikskører i den officielle VM-serie FIA WEC. Serien trækker med stor sandsynlighed kun 4 biler i GTE-Pro klassen i 2021 og Porsche har valgt at indsætte Michael Christensen som Porsche kører i andre løbsserier. Det endelig program for Michael Christensen er endnu ikke fastlagt, men meget tyder på, det bliver endnu en travl sæson for den hurtige dansker.

Michael Christensen kørte sit første 24 timers løb på Nürburgring som Porsche juniorkører i 2013 og han har kørt alle år siden, pånær sidste år, hvor teamet måtte trække sig grundet Corona. Ved 24 timers løbet skal han dele bil med sin tidligere WEC-makker Kevin Estre samt Lars Kern og Matteo Cairoli.

"Min kalender for 2021 er endnu ikke på plads, men jeg er glad for at jeg endelig kan bekræfte, at jeg skal køre 24 timers løbet på Nürburgring for Porsche sammen med Manthey Racing" fortæller Michael Christensen fra hjemmet i London. "Manthey Racing står for Porsches fabriksteam, så det er et af de stærkeste og mest kendte teams på startlisten. Jeg skal dele bil med Kevin Estre, som jeg har vundet masser af sejre sammen med, Lars Kern, som er en af de mest erfarne kørere på Nordsløjfen og med Matteo Cairoli, der er en af Porsches unge kørere. Så vi har et stærkt kører-lineup.


(Foto: Jan Kaiser)

Resten af min sæson er endnu ikke på plads. Min kontrakt med Porsche skulle fornyes efter 2020 sæsonen og det er nok ikke nogen hemmelighed, at motorsport også har været hårdt ramt af nedskæringer grundet Corona. Så jeg er glad for igen at have kontrakt med Porsche og kan fortsætte som Porsche kører og jeg håber snart, at kunne offentliggøre resten af min løbskalender".

24 timers løbet på Nürburgring afvikles den 3.-6. juni.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 06/06/21 - Nürburgring - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS