Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Mads Riis vinder prisen som årets kartingkører 2020!

Go Kart 
07/02/21 

Lørdag aften blev det via Dansk Motorsport Awards livestream offentliggjort, at vinderen af den prestigefyldte pris som årets kartingkører 2020 blev Mads Riis.
 

Mads Riis, der til dagligt går på Alssundgymnasiet Sønderborg og er tilknyttet Als Gokart Klub, har haft en utrolig stærk sæson, hvor både store nationale og internationale præstationer blev opnået på trods af den florerende pandemi.

Afslutningen på 2020 sæsonen skulle have været deltagelse i verdensmesterskabet i Portimao, Portugal, dog måtte den 17-årige gokartkører blive hjemme, da arrangementet blev aflyst blot 6 dage inden afrejse.

Mads startede sin karriere som 3-årig hjemme i familiens indkørsel og deltog i sit første løb som 7-årig, hvor han sluttede på en flot 2. plads. Det gav den unge sønderjyde blod på tanden, hvorefter resultaterne har udviklet sig til flere danmarksmesterskaber samt podieplaceringer til europamesterskabet.

Han mener selv, at han på baggrund af sit samarbejde med Elite Aabenraa har haft de bedste muligheder for at holde både formen, men også motivationen ved lige og på den måde kom stærkere til sæsonstart end sine konkurrenter.

Dansk Motorsport Award kan ses eller genses her.

Tine Bruun Jørgensen
Mads Riis Racing