Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Touring Car Racing Denmark

Louise Frost vil køre TCR med LM Racing i 2021

TCR Denmark 
01/02/21 

TCR Denmark26-årige Louise Frost stiller op i 2021-udgaven af TCR Denmark og får Jan Magnussen og Nicolai Sylvest som teamkammerater hos LM Racing.
 

LM Racing udvider besætningen i TCR Denmark og har indgået en køreraftale med Louise Frost, som bliver teamets tredje kører i 2021-sæsonen. Den 26-årige racerkører fra Vejle meldte sig i efteråret klar til at overtage den ene af holdets to Volkswagen Golf GTI-racere, som Jan Magnussen og Nicolai Sylvest kørte i 2020-sæsonen, og med opbakning fra sponsorer er det nu lykkedes for den hurtige racerkvinde at kunne tilegne sig et sæde hos det Silkeborg-baserede team.


(Foto: LM Racing)

– Jeg er enormt glad for at have fået muligheden for at stille op i dét, som jeg vil betegne som den danske kongeklasse indenfor motorsport. Frem for alt glæder jeg mig til at tilslutte mig et stort team med professionelle ingeniører og datafolk, som kan hjælpe mig med at tage et nyt skridt i min racerkarriere. LM Racing har klare ambitioner om at være de bedste, og med to så stærke profiler som Jan Magnussen og Nicolai Sylvest på holdet er der næsten ingen grænser for, hvad jeg kan trække på af ressourcer, lyder det fra Louise Frost.

Louise Frost, som er vokset op i en motorsportsfamilie, har tidligere stillet op i en række løb i den skandinaviske TCR-serie og har desuden kørt Super GT, Danish Endurance Championship samt gennemført to sæsoner i den danske Citroën DS3 Cup. Målet er at komme til udlandet og køre internationale løb.

– Ambitionsmæssigt forestiller jeg mig, at 2021 bliver et udviklingsår. Jeg er oppe imod eliten og skal bare lære så meget, som muligt. Motorsporten er som alt andet stadig præget af Covid-19-situationen, og sæsonen starter sent i år, men det betyder kun, at jeg har endnu mere tid til at forberede mig på bilen i simulatoren. Samtidig ønsker jeg særligt at takke min sponsor Juul & Nielsen for at yde den opbakning, som har gjort, at jeg kan indgå en aftale med LM Racing.

Hos LM Racing er teamejer Lars Mogensen meget tilfreds med at kunne annoncere en ekstra kører på holdet. Dét er nemlig helt i tråd med ønsket om at udvide holdet med flere profiler.

– Det er en rigtig god nyhed, at Louise Frost stiller til start i 2021. Mesterskabet får endnu en ambitiøs kører på banen, og vi får en ekstra ressource med i kampen om at forsvare teammesterskabet i den nye sæson. Vi har længe ønsket at udbygge teamet med flere kørere for at udnytte vores kapacitet og skabe synergi på holdet. Derfor er vi fortsat i dialog med andre emner, for vores mål er stadig at stille til start med fire kørere til sæsonåbneren, lyder det fra Lars Mogensen.


(Foto: LM Racing)

2021-versionen af TCR Denmark skydes i gang på Jyllandsringen til maj og vil bestå af syv løb, hvor to af disse vil foregå på bybaner. Foruden Copenhagen Historic Grand Prix er også det berømte Classic Race Aarhus nemlig også kommet med på TCR-kalenderen.

TCR Denmark – kalender 2021

8.-9. maj – FDM Jyllandsringen
5.-6. juni – Ring Djursland
6.-8. august – Copenhagen Historic Grand Prix
20.-22. august – Jyllandsringen
17.-19. september – Classic Race Aarhus
2.-3. oktober – Jyllandsringen
15.-17. oktober – Padborg Park

LM Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Louise Frost
  • LM Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS