Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

E-Sport

Kasper H. Jensen er ny teamchef hos VG Racing eSport

E-Sport 
19/01/21 

VG Racing eSport, som er Vandel Gokarts esport hold, har indgået samarbejde med racerkører Kasper H. Jensen, som er blevet tilknyttet som teamchef til holdet. Holdet består i forvejen af kørerne Mathias H. Jensen, Lucas Daugaard, Mathias Dall, Asger Radsted, Johnny Nielsen og Daniel Søndergaard. Fem af kørerne deltager i årets Porsche Esports Carrera Cup Denmark, som i øjeblikket bliver vist på TV2 Sport.
 

Kasper skal primært stå for at udvikle kørerne på holdet, igennem sin erfaring med real life racing. Data analysering og køreteknik er noget af det Kasper skal bidrage med, fra sit daglige virke som racerkører. På samme måde som i real life racing, kan der indhentes uendeligt meget data fra kørslen i simulatoren, som efterfølgende kan analyseres og arbejdes med i teamet. Masser af træning er altafgørende for at blive en hurtig racerkører, men at arbejde flittigt med data sikrer at man træner de rette teknikker på banen. Kasper ser frem til at arbejde med holdet og sporten, og håber på at kunne være med til at rykke kørerne.

VG Racing eSport arbejder seriøst med sporten og mod at blive et af Danmarks bedste hold indenfor simracing. Sporten er lige nu i stor fremgang og rammerne omkring er blevet meget professionelle, bl.a. senest med TV aftale omkring løbsafvikling. En fremgang som passer folkene bag holdet godt. Man ønsker at give kørerne på holdet de bedste muligheder for at udvikle sig og blive nogle af landets, og på sigt, verdens bedste simracingkørere. Hvis man drømmer tanken, så støttes projektet, når man er kører hos VG Racing eSport. Netop ønsket om at støtte kørerne bedst muligt, er det som har lagt op til samarbejdet med Kasper H. Jensen.

Thomas G. Jørgensen – VG Racing eSport


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  •