Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Insight Racing forlænger med Kristian Sætheren

TCR Denmark 
15/01/21 

TCR DenmarkRejserestriktionerne kostede i 2020 dyrt for norske Kristian Sætherens muligheder i TCR Denmark - men i år vender han tilbage med fornyede ambitioner hos Alfa Romeo-teamet.
 

I den forgangne sæson blev det til to løbsweekender for nordmanden, som trods stærkt begrænset køretid alligevel fik vist potentialet. Det momentum skal udnyttes i den kommende sæson, slår han fast.

- Jeg ser virkelig frem til 2021 i TCR Denmark. Jeg håber, at Covid-19 letter, så det bliver lidt nemmere, for sidste sæson blev jeg hårdt ramt af rejsereglerne. Men jeg er i hvert fald klar, og fik ved finaleweekenden også vist, at farten var okay til trods for, at jeg næsten ikke fik kørt hele året, forklarer han.

Sætheren har efterhånden en længere historie med danske Insight Racing, for hvem han debuterede i den dansk/skandinaviske DS3 Cup i 2017. Siden har han været en del af teamets visioner i TCR gennem både 2019 og 2020-sæsonen, og for Kristian Sætheren var det oplagt at fortsætte den gode udvikling sammen med det sjællandske team.

- Det er helt fantastisk, at jeg kan fortsætte med Insight Racing. Jeg kender alle rigtig godt her på holdet, og vi har kørt virkelig meget sammen i de senere år. Jeg er glad for, at vi kan fortsætte den udvikling i fællesskab, og jeg ser i hvert fald positivt på 2021. Jeg er sikker på, at vi kan få noget rigtig fint ud af det, siger Kristian Sætheren.

Podiehåb

Med sit fortsatte engagement i serien håber Kristian Sætheren også, at han i løbet af sæsonen kan kæmpe sig endnu længere frem i tabellen.

Det bedste heat for Kristian Sætheren i 2020 kastede en femteplads af sig, og der er ingen tvivl om, at nordmanden gerne ser sin Alfa Romeo Giulietta Veloce kørt endnu længere frem i rækkerne.

- Alt taget i betragtning, så gik 2020 okay. Jeg var godt med i kampen om pointene i år, og specielt i finalweekenden var farten der bestemt. Jeg var i hvert fald positivt overrasket over, hvad vi fik leveret på trods af en så afbrudt sæson som min var. Så vi skal bare ud at bygge videre på det!, siger Kristian Sætheren.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Kristian M. Sætheren
  • Insight Racing
  •