Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Nye udfordringer for Nick Stentved

Yokohama
SuperCup 

11/01/21 
Yokohama

Efter 2 succesfulde år i Youngtimer klasserne, hvilket medførte 2 Danmarksmesterskaber, er tiden kommet til at tage skridtet ind i en anden klasse.
 

Vi har i forbindelse med planlægning af 2021 sæsonen, allieret os endnu tættere med Per Ryg fra PR Design. Per har taget den store opgave på sig, at hjælpe med at vise interessante virksomheder vores vej, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at opnå vores mål.

“Vi har længe holdt øje med hvad der rører sig i dansk motorsport, og hvilken vej vi skulle tage imod vores mål. At have Per med på holdet, til at hjælpe med at finde de rette sponsor emner, så dette netop er muligt betyder en verden for os, som et lille familie team.” Siger Nick Stentved.

Vi arbejder målrettet efter en plan, som ikke bare strækker sig over en enkelt sæson. De drømme og ambitioner som vi har som team, og som Nick har som kører, kræver en masse hårdt arbejde, og en masse støtte for at kunne opfyldes.

Det første skridt imod det mål, bliver at stille op i Yokohama Supercup i 2021.Vi glæder os utroligt meget til at blive en del af så engageret en klasse, som over de sidste mange år, har vist et utroligt højt niveau, og som har været starten for mange kørere som idag kører på topplan i dansk motorsport.

Følg med på vores sociale medier, og hold jer opdateret.

Facebook:
Stentved Racing

Instagram:
Nick Stentved

Stentved Racing


Læs mere om:
  • Nick Stentved
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: