Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Sally Racing til start i 24H Dubai og 6H Abu Dhabi

24 Hours 
02/01/21 

Sally Racing drager lørdag d. 9. januar mod Dubai hvor de den 14-15-16. januar skal deltage i det årlige 24 timers løb på Dubai Autodrome som afholdes af de dygtige arrangører Creventic 24H fra Holland.
 

Sally Racing var sidst til start i Dubai i 2017 med deres Renault Clio, denne gang deltager de med deres Seat Cupra TCR.

Sally Racing deltager med 4 rutinerede kørere på bilen:
Anders Lund, Peter Obel, Niels Nyboe og Henrik Thomsen.

De kommer alle 4 med en masse erfaring både fra langdistance løb og sprint løb, de 3 af kørerne har deltaget i adskillige af Creventics 12 og 24 timers løb, derimod har Henrik Thomsen ikke deltaget før, men har kørt DEC de sidste mange år. Og har efterånden i en del årtier kunne skrive racerkører på sit CV.
De 4 kørere tester alle i simulator her i ugerne op til løbet, så de kan banen udenad og er max. forberedte når de ankommer til Dubai.

For Sally Racing er der intet nyt i at deltage i Creventics 24 timers løb. Sally Racing har deltaget i rigtig mange 24H-løb, første gang i 2008 og stoppede indsatsen i 2017 da klassen som deres Renault Clio kunne køre uddøde. Men alligevel bliver det lidt nyt da Sally Racing aldrig har deltaget i 24 timers løb med deres Seat TCR racer.

” Der er rigtig mange nye ting vi skal forberede os på, med sådan en bil skal vi bl.a. til at skifte bremseskiver og klodser under løbet, derudover kan vi kun køre 90-100 min pr. stint, hvorimod den gamle Clio kunne køre et helt 24 timers løb på samme skiver og klodser og 2.5 time på fuld tank. Vi har heldigvis fået stor opbakning både fra Seat Sport, og andre teams med TCR biler, så vi står ikke på bar bund når vi ankommer til Dubai” udtaler Martin Sally.

Sally Racing deltager i et løb mere mens de er i Emiraterne.

Den 22.-23. januar skal teamet deltage med 2 Seat TCR i et 6 timers løb på Formel 1 banen på Yas Marina som Creventic 24H også har arrangeret.

Kørerne til dette 6 timers løb bliver Morten Eriksen, Ole Klitgaard, Mikkel Obel og Peter Obel.

De glæder sig alle som en lille dreng, da denne internationale bane, bare er en kæmpe drøm at kunne komme til at køre på.

Sally Racing


Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Dubai
  • Yas Marina Circuit
  • 16/01/21 - Dubai - 24 Hours
  • 23/01/21 - Yas Marina Circuit - 24 Hours
  •