Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Andreas Falch stiller op for MB Racing i Super GT

Super GT
Danmark 

30/12/20 

Super GT DanmarkAndreas Falch og MB Racing går nu efter AM mesterskabspokalen i 2021-versionen af den danske Super GT-serie.
 

Det nye år bliver endnu en spændende motorsportssæson for MB Racing, som stiller op i Super GT-serien med den unge Andreas Falch i sædet, der de sidste par år har været helt med fremme i karting.


Andreas Falch og Ronnie Bremer.
(Foto: MB Racing)

Andreas glæder sig til at tage en ny udfordring op i den populære danske sportsvognsserie.

MB Racing har hele tiden ønsket at være synlige til de store danske motorsportsevents, og derfor fortsætter vi nu kampen i Super GT-serien, udtaler Ronnie Bremer.

– Super GT-bilerne virker fede, og de sekscylindrede motorer lyder rigtig godt. Bilerne er noget større end en go kart, men samtidig passer de i kraft af deres størrelse også rigtig godt til de danske racerbaner, forklarer Andreas Falch, der går efter AM – mesterskabet.

MB Racing stiller op til en fuld sæson i Super GT-mesterskabet, og dermed går teamet efter titlen i team mesterskabet.

Nu er det bare med at komme i fuld gang med forberedelserne i teamets pro-simulator i hovedkvarteret i Glostrup.


Andreas Falch
(Foto: MB Racing)

– Med simulatoren kan vi bruge vinteren til at komme et godt stykke ind under huden på den nye bil og de danske baner, så vi er bedst muligt forberedt til årets første test, slutter en glad Andreas Falch.

MB Racing


Læs mere om:
  • Andreas Falch
  • MB Racing
  •