Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Kenn Bach fortsætter hos Massive Motorsport i 2021

TCR Denmark 
29/12/20 

TCR DenmarkEndnu en kører har 2021 i hus, og det er Kenn Bach, der fortsætter med Massive Motorsport.
 


(Foto: Massive Motorsport)

Nordjyden gjorde sin entré i TCR Denmark med Massive Motorsport i den nu forgangne sæson efter flere år i den dansk/skandinaviske DS3 Cup, og har fået mange værdifulde erfaringer ud af debutsæsonen i TCR Denmark.

Bach viste hele sæsonen stor fart i Trophy-klassen, men det erklærede mål om at tage titlen i Trophy blev ikke indfriet. Det er således målet i 2021, og ikke mindst en vigtig faktor i beslutningen om at fortsætte med TCR, forklarer Kenn Bach.

- Det betyder rigtig meget for mig at kunne fortsætte. Jeg føler mig rigtig godt tilpas ved Massive Motorsport, og jeg er virkelig glad for, at vi kan bygge videre på erfaringerne. 2020 gav ikke de resultater, jeg havde sat næsen op efter - selvom jeg stillede op i god form og med et godt setup. Derfor vil jeg gerne give det et skud mere i 2021, fortæller Kenn Bach til TCR Denmark.

Kenn Bach tilføjer:

- Jeg synes vi fik vist, at både jeg og bilen kan, men der var ting, som spillede mod mig i 2020. Jeg er ny i den her klasse, og klassen er ny for teamet, men vi har taget ved lære af de fejl og dumme beslutninger, vi fik lavet i år. Dem skal vi undgå i 2021, for farten var der, forklarer han.

Erfaringerne fra 2020 skal der bygges videre på i den kommende sæson, og det er Massive Motorsports erklærede mål at lande et mesterskab både generelt og i Trophy i 2021.


Teamchef Mads Melin fra Massive Motorsport og Kenn Bach fortsætter samarbejdet i 2021.
(Foto: Massive Motorsport)

Teamchef glæder sig over fortsat samarbejde

At Massive Motorsport fortsætter med minimum de to kørere fra premieresæsonen på TCR Denmark, er noget, som teamchef Mads Melin fra Massive Motorsport glæder sig over.

- Det er fantastisk, at vi kan fortsætte samarbejdet i 2021, og vi er rigtig glade for, at Kenn har valgt at forlænge med os. Vi har haft et virkelig godt samarbejde gennem 2020, og Kenn Bach er en person, som bare passer rigtig godt ind på vores hold og vores måde at gøre tingene på, forklarer Mads Melin, som tilføjer:

- Kenns mål er utvivlsomt at vinde i Trophy i 2021, og det er helt klart en titel, som han har potentialet til at vinde. Og vi har som hold styrket os netop med målet om at Kenn skal ud at være mester i Trophy, forklarer Mads Melin, der med Massive Motorsports Kasper H. Jensen tog den generelle titel i TCR Denmark i 2020.

Mads Melin forklarer desuden til TCR Denmark, at Massive Motorsport arbejder hårdt på at sikre de sidste aftaler, så det østjyske team kan stille med i alt tre biler i 2021-mesterskabet.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Kenn Bach
  • Massive Motorsport
  •