Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Touring Car Racing Denmark

Louise Frost vil køre TCR med LM Racing i 2021

TCR Denmark 
14/12/20 

TCR DenmarkLouise Frost og LM Racing har indgået et samarbejde, som skal gøre den 26-årige racerkører til teamkammerat med Jan Magnussen og Nicolai Sylvest i 2021-udgaven af TCR Denmark.
 

LM Racing udvider teamet i 2021, og én af de nye kørere kan meget vel blive Louise Frost. Den 26-racerkører fra Vejle står nemlig på spring til at overtage den ene af teamets to Volkswagen Golf GTI-racere, som Jan Magnussen og Nicolai Sylvest kørte i 2020-sæsonen – og de kommende måneder skal bruges på at indhente de sponsorkroner, det kræver at deltage.

– Lige nu jeg har indgået et samarbejde med LM Racing, hvor vi med fælles hjælp arbejder på at finde de sponsorkroner, som det kræver at køre en fuld sæson i TCR Denmark. Det er hårde tider for motorsporten, men der er alligevel optimisme at spore. Vi er allerede halvvejs hjemme på budgettet, og de næste måneder bliver afgørende for, om det lykkes, lyder det fra Louise Frost.

Teamejer Lars Mogensen fra LM Racing ser ligeledes positivt på fremtiden for Silkeborg-teamet, der trods et udfordrende år med Covid-19-restriktioner og udsatte løb sluttede på en suveræn førsteplads i teammesterskabet i TCR Denmark.

– Vi har længe haft ambitioner om at udvide vores team med en eller flere juniorkørere. Det giver en god synergi på vores hold, og samtidig ønsker vi at bruge vores erfaring og succes til at udvikle nogle af de mange unge talenter, som popper op på den danske motorsportsscene. Louise Frost er et rigtig godt eksempel, og vi har med denne aftale givet håndslag på at hjælpe med til at sikre de midler, som Louise skal bruge til at indgå en endelig køreraftale for 2021, lyder det fra Lars Mogensen.

Louise Frost har tidligere stillet op i en række løb i den skandinaviske TCR-serie og har desuden kørt Super GT, Danish Endurance Championship samt to sæsoner i den danske Citroën DS3 Cup. Den hurtige sportskvinde, som tidligere på året afsluttede sin uddannelse som sygeplejerske, har tidligere dyrket fodbold på eliteplan.

– Jeg kommer fra en motorsportsfamilie og har kørt trackdays og langdistanceløb med min far, og ambitionen er at komme til udlandet og køre internationale løb. Her er TCR-serien et rigtig godt udgangspunkt, fordi konceptet dyrkes i hele verden. Jeg synes, at det danske mesterskab kom rigtig godt fra start i 2020 med et flot felt af teams og profiler, og 2021 tegner til at blive endnu stærkere. Og samtidig har jeg efterhånden en del erfaring med forhjulstrækkere, forklarer Louise Frost.

– Jeg har været på udkig efter et succesfuldt team med stærk erfaring og gode folk, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg hos LM Racing finder den kompetence og tryghed, som jeg har brug for i min udvikling som racerkører. Det er et team, som virkelig har profileret sig i dansk motorsport de senere år, hvilket naturligvis også spiller ind i kampen om sponsorkroner. Jeg håber, at vi kan komme så langt, at jeg indenfor de kommende måneder kan blive annonceret som en del af holdet.

2021-versionen af TCR Denmark skydes i gang på Jyllandsringen til maj og vil bestå af syv løb, hvor to af disse vil foregå på bybaner. Foruden Copenhagen Historic Grand Prix er også det berømte Classic Race Aarhus nemlig også kommet med på TCR-kalenderen.

TCR Denmark – kalender 2021

8.-9. maj – FDM Jyllandsringen
5.-6. juni – Ring Djursland
6.-8. august – Copenhagen Historic Grand Prix
20.-22. august – Jyllandsringen
17.-19. september – Classic Race Aarhus
2.-3. oktober – Jyllandsringen
15.-17. oktober – Padborg Park

LM Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Louise Frost
  • LM Racing
  •  



    ASETEK SIMSPORTS