Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Gensyn med de populære Legend Cars

Classic Race
Aarhus 

10/12/20 

CRAADe sjove og underholdende racervogne fra OK Mobil 1 Legend Car Cuppen bliver også i 2021 en del af Classic Race Aarhus.
 

Gennem årene har de små racerbiler fra OK Mobil 1 Legend Car Cuppen leveret masser af oplevelser for publikum ved Classic Race Aarhus. Bare synet af de små, farvestrålende racerbiler er nærmest garanti for underholdning, og på racerbanen rundt om Mindeparken har chaufførerne også leveret varen. Tæt og spændende race med stribevis af overhalinger og gode dueller foruden utallige sjove episoder.


Positionskampe, overhalinger og trængsel i første sving for enden af Strandvejen. Så bliver det også til september, når OK Mobil 1 Legend Car Cuppen deltager i Classic Race Aarhus for ottende gang.
(Foto: Classic Race Aarhus / Peter Marker)

2021-udgaven af Classic Race Aarhus bliver ingen undtagelse.

”Vi har indgået en aftale med Tom Pedersen fra Padborg Park, som står bag klassen, og den kommer også til at køre ved vores løb den 17.-19. september,” siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus. ”Man kan ikke andet end blive i godt humør, når man ser de små racerbiler kæmpe rundt på banen. Det er jeg i hvert fald blevet i alle de år, hvor jeg har besøgt Classic Race Aarhus. Og det samme har jeg oplevet blandt tilskuerne omkring mig, hvad enten det er folk på min egen alder eller de børn, som vi arbejder på at køre trafikken mere sikker for.”


Sportschef Steffen Møller, klassepromotor Tom Pedersen og direktør Poul Dalgsgaard glæder sig over, at OK Mobil 1 Legend Car Cuppen også i 2021 skal underholde publikum ved Classic Race Aarhus.
(Foto: Classic Race Aarhus)

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen har i mange år indgået i den fortælling om motorsportens udvikling gennem årene, som er Classic Race Aarhus’ sportslige omdrejningspunkt. Bilerne er bygget i blot 5/8-dels størrelse, og deres moderne teknologi er dækket af karrosserier udformet som Ford- og Chevrolet-modeller fra tredivernes USA.

”Lige siden 2013 har klassen været med ved Classic Race Aarhus,” fortæller klassepromotor Tom Pedersen fra Padborg Park. ”Gennem alle årene har kørerne i klassen været utroligt glade for at komme til Aarhus og køre race. Det er en sjov og anderledes bane for dem, og der er altid masser af tilskuere, så nu kan jeg glæde alle de Legend-kørere, som hen over efteråret har ringet eller skrevet til mig og spurgt, om klassen også til næste år kommer på programmet.”


Det er aldrig kedeligt, når Legend-kørerne indtager racerbanen rundt om Mindeparken.
(Foto: Classic Race Aarhus / Henrik Sørensen)

”Med Legend Car Cuppen på plakaten begynder vores 2021-program at tage mere og mere form,” siger Steffen Møller, sportschef ved Classic Race Aarhus. ”Det bliver traditionen tro et program, der spænder over flere årtier i motorsporten, men med tyngden lagt på de historiske racerklasser.”


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/09/21 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  • 19/09/21 - Mindeparken (Gadeløb) - Legends Car Cup
  •