Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Jan Magnussen skal sætte fart på CUPRA i Danmark

Bil nyt 
05/12/20 

Når den nye CUPRA Formentor kører ud på de danske veje, bliver det med den firedobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen som ny ambassadør.
 

Med CUPRA Formentor relancerer CUPRA i Danmark performancebrandet fra spanske SEAT. Her får danskerne en bil med masser af power, innovative features og køreglæde. CUPRA Formentor er samtidig den første bil, som er designet og udviklet udelukkende af og til CUPRA. Og for at sætte tryk på det sportslige bliver den storvindende motorsportsstjerne og tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen samtidig brandambassadør for CUPRA i Danmark.


Christian Kynding og Jan Magnussen foran CUPRAs TCR-racer, CUPRA Leon Competición, som Jan Magnussen skal køre den danske TCR-serie i.

”Det er en kæmpe ære for mig at knytte bånd med et så performanceorienteret bilmærke som CUPRA. Jeg er vild med den udvikling, som foregår indenfor biler og motorsport lige nu, og CUPRA stikker ud som et fremadstormende brand, der har en række nye og spændende initiativer på vej. Både hvad angår traditionelle biler, men også når det kommer til elektriske biler,” siger Jan Magnussen.

CUPRA på landevejen og racerbanen
Samarbejdet med Jan Magnussen skal være spydspidsen for den nye danske lancering af CUPRA, og det er noget, som direktøren for CUPRA i Danmark, Christian Kynding, er stolt af. ”Vi er et rigtig godt match for hinanden. Jan Magnussen har gennem mere end 25 år repræsenteret Danmark i international motorsport, og hans karriere i alt fra Le Mans, over Formel 1 til NASCAR understreger hans evne til konstant at søge nye udfordringer. Jan er af Europas mest vindende racerkørere, så vi er stolte af at kunne præsentere ham som del af vores hold,” siger Christian Kynding.

Jan Magnussen kommer også til at lære det spanske performancebrand at kende på racerbanen i den danske motorsportsserie, TCR Denmark. Racerkøreren har nemlig indgået en treårig køreraftale med det danske motorsportsteam LM Racing, som har bestilt to eksemplarer af den helt nye racerbil, CUPRA Leon Competición. Jan Magnussen kommer her til at sidde bag rattet i den ene – og privat kommer Jan Magnussen også til at sidde i en CUPRA, nemlig den nye Formentor.

CUPRA skal være anderledes
Samarbejdet kommer i samme ombæring, som CUPRA-brandet får sat ekstra tryk på herhjemme, når Semler Gruppen ekspandere fra tre til i alt 15 CUPRA-forhandlere i Danmark. Samtidig bliver den nye Formentor startskuddet til et større sats på det potente bilmærke. Det fortæller Christian Kynding.

”Vi har store forventninger til CUPRA og til Formentor. CUPRA er et mærke, der indeholder alt det, der skaber køreglæde i hverdagen: Motorkraft, sporty design og et højt udstyrsniveau,” siger Christian Kynding.


CUPRA Formentor.

Den nye CUPRA Formentor VZ (310 hestekræfter, 7-trins DSG-gearkasse, firehjulstræk) er på vej ud til de danske CUPRA-forhandlere og lanceres til vejledende pris på 459.990 kr.

Morten Engel Svan


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  •