Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

That´s it… det var det

Formel 1 
25/11/20 

Kevin Magnussen afslører i et nyt interview, at han havde muligheder for et sæde i Formel 1 i 2021, men det krævede en stor, meget stor, pose penge!
 

Tidligere på året meldte Haas ud, at 2020 var sidste sæson med Kevin Magnussen og Romain Grosjean som deres kørere. I stedet vil man satse på unge kørere og sandsynligt er det, at Mick Schumacher som Ferrari academy-driver og russiske Nikita Mazepin (med fatters olie-milliarder i ryggen), bliver de nye Haas-”prøvekaniner” !! Stortalentet og F2 frontrunner Callum Ilott er også i spil. Lidt et sats fra Haas´ side med totalt uprøvede kræfter i F1, når man trods alt tænker på Magnussens / Grosjeans større erfaring. ”Money talks”??


(Foto: LAT Photo / Mark Sutton / Haas F1 Team)

Allerede tidligt i 2020 var de fleste sæder i F1 forhandlet på plads og derfor er der ikke mange / ingen muligheder for Kevin. Der har været muligheder, men som nævnt kun med en stor pose, ja nærmest en sæk sponsorpenge.

” Jeg havde tilbud / muligheder, men det krævede et stort ”sponsorship” som jeg desværre ikke kunne skabe.. så det ser for nuværende for mig ud som om at ”det var det” !!
”Jeg har ikke opnået hvad jeg fra start havde håbet på. Jeg ville vinde løb og målet var at blive verdensmester… det er vel derfor, at man er med. Har jeg fortrudt ?? Nej egentlig ikke…”


En trist afslutning, på det Toskanske Grand Prix
(Foto: LAT Photo / Glen Dunbar / Haas F1 Team)

Kevin afslører, at han ønskede at han havde været racerkører i de gode gamle dage, 1950- 1970, dengang da hans helte var ”på banen”. Det samme har undertegnede ønsket for Kevins far Jan… de er begge typer som ville passe meget bedre ind i f.eks. 70´erne !
”Jeg er kæmpe Formel 1- fan, men mine helte er alle fra 1950 og 20-25 år frem. Jeg skulle bare have været født dengang..!”

Trods ”fyringen” fra Haas, er der ”no hard feelings” overfor Haas eller teamchef Günther Steiner.
”Vi er alle gode venner og kommer godt ud af det sammen. Jeg har faktisk aldrig haft et så godt forhold til team, teamchef (Günther Steiner), teamejer (Gene Haas) eller min mate (Romain Grosjean), som jeg har det her.”


Romain Grosjean og Kevin Magnussen, fra før verden gik af lave, ved det Australske Grand Prix
(Foto: Haas F1 Team / Andy Hone)

Når Kevin nu forlader F1 ( for en tid ??), har der været spekulationer om hvad der så skulle ske. Højt på ønskesedlen står IndyCar, men her er næsten alt allerede besat. Fordelen ved IndyCar er dog, at de forskellige teams må indsætte mere end to biler modsat Formel 1.

Endurancerace er også en mulighed. For danske fans ville det være et ”drømmescenarie” med Magnussen / Magnussen i samme bil ved f. eks. Le Mans… Det har tidligere været på tale, men ofte har F1 været kørt i samme weekend som Le Mans.

”Det er svært at spå… især om fremtiden !” som salig Storm P. sagde, men Kevin Magnussen er så god en racerkører, at der må åbne sig gode muligheder for ham…

Them

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •