Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Mercedes-Sprinter "Camper" til motocross/speedway/gokart - SOLGT

Job & handel 
12/11/20 


 

Lækker camper bygget på veludstyret 319 Mercedes-Benz Sprinter. Bilen er bygget med stor garage, sæder og senge til fire personer.

Bilen er en Mercedes-Benz Sprinter 319 ekstra lang og høj fra 2015 med automatgear og masser ekstraudstyr. Bl.a. er der: Navigation, bakkamera, fyr, airconditioning, vognbaneskiftassistent, afstandsassistent, sidevindsassistent, bluetooth håndfri…
Bilen er vedligeholdt hos et certificeret værksted, og er rigtig fin både kosmetisk og mekanisk.

Før der blev sat noget som helst i bilen blev ALT (gulv, loft, sæder...alt) taget ud og den blev rustbeskyttet både indvendigt og udvendigt, inkl. et dobbelt lyddæmpende lag under bunden. Derefter blev der monteret lyddæmpende måtter i hele bilen, ovenpå blev der lagt 7mm isolering af foliebelagt lukket skum, og til sidst blev det hele lukket af vandbestandig krydsfiner.

Køkkenet er udstyret med Dometic vask, K&H induktionskogeplade og et stort 130 liters Dometic CRX140 kompressor køleskab. Forsæderne kan roteres rundt så der kan laves en spisegruppe for fire personer. Møblerne i beboelsen er håndlavet specifikt til bilen af letvægts møbelplader og er designet til at udnytte pladsen optimalt. Bordet i beboelsen kan foldes væk for at gøre plads til en seng med plads til en voksen eller to børn.

Det indbyggede fold ud bord i skabet ved døren er perfekt til et hurtig pitstop eller udendørs madlavning under markisen.
Beboelsen er udluftet ved hjælp af to Thule Omnivent tagvinduer med indbygget 12v ventilator, mørklægningsgardin og myggenet.
Der er monteret mørklægnings rullegardiner i de to vinduer i beboelsen og Remis rullegardiner i forrude og sideruder af førerkabinen.

I beboelsen er der også et kombineret bad og toilet. Toilettet er et Dometic 976, og bruseren er en vandspare model som gør det muligt at tage bad uden at brug meget vand. Badet har separat lys og udluftning gennem taget.

I garagen er der fint plads til to maxi motocross maskiner, og med lidt tilpasning kan der være tre maxi maskiner. Gulvet og endevæggen er beklædt med dørkplade. Der er cargo rails i begge sider af garagen der muliggør sikker og fleksibel surring af lasten.

Over garagen er der en 2x1,8m seng med i indgang fra beboelsen. Sengerammen er lavet i glasblæst rustfri stål, og resten er lavet med letvægts møbelplader. Når sengen er foldet op er der fuld ståhøjde i garagen, og når sengen er foldet ned er der højde til at man fint kan køre maxi maskiner ind og ud af garagen.

Markisen er en Thule Omnistor 9200 der måler 6x3m med originale Thule dæmpbare markise led lys.

Det elektriske system er bygget med kvalitets komponenter fra Victron. Det består af: MultiPlus 12/1600/70-16 inverter/lader, Orion-Tr Smart 12/12-30A batteri-til-batteri lader, BMV-712 Smart battery monitor, 12/24V-100A battery beskytter. Batteriet er et 100ah LiFoPo4 batteri med indbygget BMS..
Det er muligt at tilslutte 230v via et stik ved siden af anhængertrækket, eller ved hjælp af den indbyggede 2,6kw Dometic Tec-29 generator der er monteret under bilen. Generatoren kan fjernstyres fra beboelsen, og starter bare med et tryk på en knap.
Der er 230v stik i beboelsen, ved døren, og flere steder i garagen. Strømmen tages automatisk fra enten inverter, landstrøm eller generator alt afhængig af hvad der er tilgængelig.
Der er USB stik i beboelsen og i sengen.

Opvarmning og varmt vand klares af en Webasto Dual Top Evo 8e som styres via et digitalt kontrolpanel i beboelsen. Webastoen kan kører på enten diesel eller 230v.

Bilen er fra 2015 og har kørt ca. 210000km. Der er betalt fuld 150% afgift af bilen, og den er indregistreret som personbil, hvilket betyder at senge og siddepladser er 100% lovlige. Den koster 11.500,- årligt i grøn afgift.

Pris 649.000,- inkl. moms. SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.