Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel klar til sidste drøn

Lamborghini
Super Trofeo 

12/11/20 

En meget speciel sæson afsluttes i det sydfranske på Paul Ricard-banen, når Kevin Rossel skal forsøge at erobre en samlet podieplads i Super Trofeo. En ekstra testdag på banen giver forhåbentligt de ekstra marginaler.
 


(Foto: FotoSpeedy)

Der var længe tvivl, om hvordan sæsonen kom til at forløbe, men Kevin Rossel er sammen med resten af feltet klar til hamre Lamborghinien ud på asfalten for sidste gang i år, når Super Trofeo-serien rammer Paul Ricard. Efter at have vist ganske lovende takter undervejs, er han sammen med makkeren Alberto Di Folco placeret som samlet nummer fire i serien, og drømmen om metal lever stadig i den unge østjyde.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi er kun tre point fra podiet, så selvfølgelig skal vi gå efter det, og i teorien kan vi vel egentlig også godt vinde serien, men det kræver vist, at de forreste biler har en weekend, som vi havde på Spa. Uden den var vi helt fremme, men det kan vi ikke bruge til noget, og nu handler det om at komme med alt, hvad vi har i den sidste løbsweekend. Det ville være fedt at have et billede, hvor jeg står på podiet efter den første sæson i Super Trofeo, lyder det med et stort smil fra Kevin Rossel, der sammen med sit team netop har testet en ekstra gang i det sydfranske.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det handler om, at vi godt ville investere lidt i, at vi står så skarpt som muligt til sæsonafslutningen, og vi fik rigtigt meget ud af det. Der var god balance i bilen, som generelt kørte rigtigt godt, og jeg synes, at vi står stærkt til denne weekend. Både min makker og jeg selv var hurtige dernede, så vi kommer med en god fornemmelse i kroppen, fastslår Kevin Rossel, som hele tiden har samlet nyttig læring til sig i den første sæson bag rattet i en Lamborghini.


(Foto: FotoSpeedy)

- Du får noget med hver gang. Der er nye baner og nye ting at forholde sig til hele tiden, og jeg kan sagtens mærke, at der er sket meget undervejs. Det gør mig til en bedre kører, og så bliver bilen også hele tiden bedre, selvom du aldrig kan gardere dig helt mod en defekt, som den vi fik på Spa. Vi har fået fjernet nogle af de ting, som plagede bilen lidt tidligere på sæsonen, og hvis den kører som i testen, så kan vi godt lave et godt resultat igen, slutter Kevin Rossel, inden han tager til Paul Ricard, hvor der er træning på fredag, kvalifikation og Race 1 på lørdag samt Race 2 på søndag. Herefter står det klart, om han får billedet af sig selv på det samlede podie som afslutning på den første sæson i Super Trofeo.


(Foto: FotoSpeedy)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Paul Ricard
  • 15/11/20 - Paul Ricard - Lamborghini Super Trofeo
  •