Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

GT World Challenge: Lamborghini-sæde til Mikkel Mac

GT World Challenge
Endurance 

10/11/20 

Den tidligere vinder af European Le Mans Series og International GT Open, Mikkel Mac, erstatter en af Lamborghinis fabrikskørere i weekendens GT World Challenge-finale på Paul Ricard.
 

Mikkel Mac er tilbage i en GT3-racerbil i et internationalt racerløb den kommende weekend, når sæsonfinalen i GT World Challenge Europe Endurance Cup løber af stablen på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig. Her skal den danske ELMS- og GT Open-mester nemlig erstatte en af Lamborghinis fabrikskørere i det schweiziske topteam, Emil Frey Racing.

– Jeg er vildt begejstret for at have fået chancen. Det er ikke mange dage siden, at jeg blev kontaktet af teamet, som manglede en kører som erstatning for en af deres faste profiler, og vi fik lynhurtigt en aftale i stand. Det er en fantastisk nyhed i en sæson, som for mit vedkommende har været tyndt besat af internationale løb, siger Mikkel Mac.

Mikkel Mac indsættes som erstatning for den franske Lamborghini-fabrikskører Franck Perera, som stiller op i 12-timersløbet på Sebring. Danskeren skal dele Emil Frey-teamets Lamborghini Huracán GT3 EVO med de to Lamborghini-fabrikskørere, italienske Giacomo Altoè og spanske Albert Costa.

– Det bliver helt nyt og spændende for mig at køre en Lamborghini. Og det er lige på og hårdt, da jeg ikke får mulighed for at teste bilen inden træningen begynder. Men det er fint for mig. Jeg har god erfaring med Paul Ricard, og jeg håber naturligvis på at være med til at levere et godt resultat. Emil Frey er et fabrikssupporteret team, og bilen er den af kun to, som er fuldt besat med fabrikskørere fra Lamborghini. Umiddelbart er der tale om et enkelt job, men jeg håber naturligvis på at kunne gøre mig godt bemærket, så jeg kan komme i betragtning til flere opgaver.

Sæsonfinalen i GT World Challenge Europe Endurance Cup afvikles på den sydfranske Paul Ricard-bane, som tidligere på året lagde asfalt til Formel 1-feltet. Det seks timer lange løb skydes i gang søndag den 15. november klokken 11.45.

TIDSPLAN – GT WORLD CHALLENGE – PAUL RICARD

Lørdag 14. november
08.00 – Træning (90 min)
13.15 – Prækvalifikation (90 min)
17.20 – Kvalifikation #1 (15 min)
17.42 – Kvalifikation #2 (15 min)
18.05 – Kvalifikation #3 (15 min)

Søndag 15. november
11.45 – RACE (6 timer)

Livestreaming: https://www.gt-world-challenge-europe.com/live

Mikkel Mac Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Paul Ricard
  • 15/11/20 - Paul Ricard - GT World Challenge Endurance
  •