Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Custom-bygget professional simulator

Job & handel 
07/11/20 


 

Custom-bygget professional simulator (identisk med dem fx Van Amersfoort bruger) hvor kun det bedste af det bedste er brugt. Dette er ikke legetøj fra Fanatec eller Trustmaster, men kommerciel kvalitet. Bygget over Daniil Kvyat's Formel Renault chassis, som han kørte i Formel Renault serien med. Med andre ord ekstrem stiv kulfiberopbygning som i en rigtig bil og giver dermed også den mest realistiske oplevelse.

Opbygget over en Leo Bodnar SimSteering2 Ultimate ratmotor, som er monteret i fronten af cockpittet med speciallavede CNC-fræsede beslag og med en rigtig ratstamme som i en rigtig formelbil. Dette gør styringen ekstrem præcis og realistisk. Rattet er fra XAP i Frankrig, som laver rat til F1/F2/F3 osv. og identisk med det der er brugt i GP2/GP3/F3/F2/FR, men med Leo Bodnar hardware inden i.

Pedalsystemet er opbygget over Heusinkveld Ultimate og kan holde til at bremse med 100kg igen igen i modsætning til meget af det der findes på markedet. Pedalerne kan justeres i længderetningen til/fra køreren uden brug af værktøj.

På siden af cockpittet er der monteret beslag/holder til keyboard, fjernbetjeninger osv.

Simulatoren sælges til kostpris 100.000 + moms og den fungerer naturligvis 100%. Der er mulighed for tilkøb af de 3 buede 55" tommer skærme på fod samt komplet Alienware gaming PC med alle simulatorer præinstalleret inklusiv alle danske baner. Tilkøbsprisen er 30.000 + moms.

Der kan også tilkøbes en Alienware Gaming Laptop med realtime datalogger software (original licens) som kan logge kørerens data real-time, hvor fx en driver coach kan følge med på skærmen og give løbende feedback. Data kan også åbnes i AIM RaceStudio og sammenlignes med data fra en rigtig bil/bane. Tilkøbeprisen for dette, er 20.000 + moms.

Se video her af simulatoren plus datalogging i brug https://www.dropbox.com/s/41z5epx3oygnwpf/2018-07-10%2018.58.31.mp4?dl=0

Megafedt setup som hurtigt er tjent hjem i sparede testdage og dæk. Er ikke interesseret i byttehandler udover kontanter. Prisen er helt fast.

Kontakt:
André Sloth Eriksen
Valdemar Eriksen Racing A/S
VAT# 39145588
Mobile: +45 2125 7076
Email: andre@valdemareriksenracing.com
Web: www.valdemareriksenracing.com
Facebook: facebook.com/ValdemarEriksenRacing


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.