Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Brænder du for motorsport og har forstand på mekanik?

Job & handel 
06/11/20 


 

MICCAR RACING søger engagerede folk til 2021-sæsonen. Det er helt essentielt i motorsport, at der er tillid mellem chauffør og mekaniker, og derfor skal du sætte en ære i at levere et stykke arbejde der spiller 100%. Det er ikke et krav at du er uddannet mekaniker, men erfaring fra motorsport er bestemt en fordel. Vigtigst af alt er dog PASSION!

Ind imellem brænder tingene på, hvilket betyder, at der først er fyraften når racerbilen står helt klar - dette skal du være indstillet på. Jeg har brug for et engageret team, der giver den en ekstra skalle hvis behovet opstår. Der vil være løbsweekender hvor det hele er træls, men lige præcis i de situationer er det vigtigt, at man bakker hinanden op, og ved fælles hjælp når i mål. Hvis du har tendens til overspringshandlinger eller er god til at stå med hænderne i lommen, mens dine teamkolleger knokler, så behøver du ikke kontakte mig :-)

MICCAR RACING er et Sønderjysk team med base i Marstrup ved Haderslev. Vi holder "skrueaften" hver tirsdag og tester løbende gennem sæsonen på primært Padborg Park.
Testdagene foregår typisk om onsdagen i tidsrummet 8-16, så hvis du en gang imellem kan holde en fridag fra arbejdet og tage med til test, vil det være super fedt. Jeg kan ikke tilbyde dig løn for at være med i teamet, men under løbsweekenderne er der fuld forplejning og eget hotelværelse til rådighed.

MICCAR RACING
Cvr: 39180588
Carsten Lorenzen
Søtoften 8, Marstrup
6100 Haderslev
Tlf. 2538 9370
carstenracing@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.