Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Informationsdag om Super GT-klassen i 2021

Super GT Danmark 
05/11/20 

Super GT DanmarkLørdag den 14. november vil der blive orienteret om planerne for det kommende år
 

Når Super GT-klassen i 2021 tager hul på sin syvende sæson, kommer det til at ske med et markant ændret afviklingsformat end i de seks foregående år.

”Vi har til 2021-sæsonen valgt at gå en helt ny vej med vort afviklingsformat,” fortæller klassens promotor Tom Pedersen. ”Vi vil simpelthen gøre det nemmere for deltagerne at skaffe den nødvendige økonomi til at kunne deltage.”

”Udgangspunktet bliver, at der skal være mulighed for at have to forskellige kørere på den enkelte bil. Samtidigt forøger vi antallet af heat på en løbsweekend fra tre til fire heat, således at der bliver to heats for hver af de to kørere i en bil.”

”Med dette afviklingsformat halverer vi mere eller mindre budgettet for hver enkelt kører, og dermed skulle Super GT-klassen blive attraktiv for langt flere kørere end tidligere. Det nye afviklingsformat gør det også muligt for nuværende kørere at gå sammen med en anden, så man også er to til alt det praktiske såsom organiseringen af test, setup til løb osv.”

Super GT-klassen afholder derfor en informationsdag på Padborg Park lørdag den 14. november klokken 10.00. Informationsdagen afholdes i banens restaurant. Ved ankomst til restauranten skal deltagerne være iført mundbind, hvorefter deltagerne bliver anvist plads i de forskellige zoner. Ved bordene vil der være kaffe, mens 2021-planerne bliver præsenteret.

Ved informationsdagen vil syv deltagere/teams være til stede med biler, som kan prøvekøres.

Tilmelding til informationsdagen skal ske direkte til tom@padborgpark.dk, og det gøres opmærksom på, at antallet af pladser er stærkt begrænset.

Aftale om prøvekørsel af en af de tilstedeværende Super GT-biler foretages direkte mellem kører og team. Her er Padborg Park I/S ikke part i en eventuel aftale. Prisen for en prøvekørsel på 2 x 8 omgange er 5.000 kr. eks. moms.

Kontaktdata for kørere/teams:

Røes Motorsport
- Niels Røes - niels@roes.dk - 28409614
- Casper Røes - casper@roes.dk - 28409618

Nymark Racing
- Morten Eriksen - Mt-event@hmbaps.dk - 60146409
- Frederik Nymark - - 40125980

Christian Sørensen Racing
- Erik Sørensen - eriknrvold@youmail.dk - 40457260

NH Motorsport
- Nikolaj Åberg Hansen - nh@nhmotorsport.dk

Outzen Motorsport
- Michael Outzen - michael@outzen-bil.dk - 31152567

MB Racing
- Ronnie Bremer - ronnie@mbracing.dk - 27111000

Miccar Racing
- Carsten Lorenzen - carstenracing@gmail.com - 25389370

Padborg Park I/S

Morten Alstrup