Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Motorsporten.dk´s julegaveservice

Anmeldelser 
11/11/20 

Sig nærmer tiden…
I august var jeg på familiebesøg i Aalborg. Det medførte bl.a. et besøg i Billigblomst.dk (på foranledning af min kone!) Det var sidste weekend i august og det var drønende varmt. Indenfor var der JUL, JUL og meget mere JUL overalt og der blev spillet julemusik… hvad har det så med motorsport at gøre spørger den opmærksomme læser ?? Intet bortset fra, at det snart er jul og at vi på motorsporten.dk gerne vil gentage vores julegaveservice i god tid !!
 

MotoMania 13 og MotoMania 14 anmeldelse

I snart et år har verden mere eller mindre været sat på ”stand by” grundet en dum virus, hvis navn jeg ikke nævner. Det har vendt mange ting på hovedet..!! Det betød bl.a. at kultserien ”MotoMania”´s 13. udagave (er der mon symbolik i det ??) blev udskudt.

Nu er der som bekendt ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. MotoMania fans kan nu glæde sig over, at både nr. 13 og nr. 14 blev udgivet den 1.11 2020, det er da win-win !

Jeg har haft den store fornøjelse, at gennemkigge de to nye. Jeg er godt klar over, at MotoMania-fans og opmærksomme Motorsporten.dk-læsere vil råbe: ”genudsendelse”, når jeg igen igen roser Holger Aues eminente streg og perfekte MC-humor!! Jeg glædes hver gang jeg åbner en ny MotoMania og jeg kan også godt stadig finde de gamle udgaver frem og sidde og ”småklukke” henne i hjørnet !!

Jeg kan kun anbefale de nye tossestreger med: Robert Røgslør, Hans Hæsblæs, Bent Brembo, Gustav Gedestyr og ”last not least” Anton Andenplads.

De to udgaver er spækket med finurlige historier og tegninger… jeg mener, at Holger Aue er en MC-Guds gave til alle MC-elskere (og alle andre)… der bliver gjort tykt grin, men alle kan vel genkende ”sig selv”, på et eller andet plan ??

Her er en oplagt mandel- eller julegave… jeg ville da glædes hvis jeg var den heldige.

Det er som sædvanlig forlaget Veterania der udgiver og bøgerne er i handlen, enten på bestilling hos din lokale bog-pusher eller direkte hos forlaget www.veterania.dk.

Them
 D4 Enterprise Solutions