Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

”Bar´en er åben…”

Anmeldelser 
01/11/20 

Der er nu gået et år siden seneste nyt fra ”Joe Bar Team”… men nu åbner Joe Bar igen og der godt nyt om: Uffe Udkørt, Ebbe Emhætte, Tommy Tilt, Benny Bundgas, Tino Tyvstart, Palle Patron, Bob Harley og Joe. Hele historien eller rettere alle de små historier om de gale gutter i Christian Debarre´s eminente streg.
 

Jeg har før nævnt, at Christian Debarre´s ”Joe Bar Team” minder meget om en anden af Forlaget Veteranias udgivelser: ”MotoMania” af tyske Holger Aue. Stilen, humoren og stregen er tæt på ”ens”….. men hvad gør det ?? Det er jo bare dobbelt op for fans af disse skøre/skønne MC-gutter.

I denne udgave af ”Joe Bar Team”, er der flere sider med sort/hvide stregtegninger, det er formodentlig skitser til den på gældende historie. Som hobbytegner finder jeg det rigtig spændende… også når man så sammenligner med det færdige resultat. En rigtig fed ide…

Det kommer nemt til, at lyde som en gentagelse, gentagelse….. men jeg fuldstændig vild med ”Joe Bar Team” ( og ”MotoMania”) det er så fede tegninger og så god til tider sort humor. Jeg får et godt grin hver gang jeg besøger Bar´en !!

”Joe Bar Team” udgives en gang årligt: 1. november, men som jeg sikkert har nævnt før… når afsavnet bliver for stort, så henter jeg en tidligere udgave på hylden og ta´r en omgang mere med Tilt, Tyvstart, Bundgas og de andre gutter. Det er en fin form for gensynets glæde og jeg finder hver gang nye sjove detaljer i tegningerne.

”Joe Bar Team” er ude nu, enten til bestilling i den lokale bogshop eller direkte hos forlaget: www.veterania.dk

Citater fra seneste ”Joe Bar Team”:

Uffe Udkørt: ”Man bliver aldrig for gammel til at havne i grøften”

Tino Tyvstart: ”Bedre at vride gassen, end at skrue på motoren”

Bob Harley: ”Mindre risikabelt med 100 heste, end en tøs bagpå”

Palle Patron: ”Den som vrider gassen hårdt, ser sig ikke tilbage”

Så er linjen vist lagt… go´ fornøjelse….Allez-Allez


Quiz - Konkurrence


Dette anbefalelsesværdige Joe BAR Team album kan blive dit!

Vi har lavet en frisk lille Joe BAR Team quiz, hvor du som Joe BAR Team/Veterania kender får muligheden for at deltage i konkurrencen om en "stribe" af de nye friske Joe BAR Team bøger, hvis du kan svare rigtigt på spørgsmålene.

Klik her for at komme til Joe BAR quizzen
For at kunne deltage i konkurrencen, skal du huske at skrive din e-mail ind, når quizzen er slut.

Vi gemmer ingen data - Oplysninger afgivet til denne konkurrence bliver slettet når vinderne er trukket den 18. november. Præmierne sendes direkte til quizvinderne fra forlaget Veterania.


Them
 D4 Enterprise Solutions