Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Malthe Jakobsen kører ELMS-finale i F1-kørernes hjulspor

ELMS 
29/10/20 

Knap nåede Magnussen, Hamilton og Vettel at forlade pitgaragerne på Portimão-banen i det sydlige Portugal, før Malthe Jakobsen og konkurrenterne fra European Le Mans Series rykkede ind.
I weekenden står programmet nemlig på finaleløb i ELMS-serien, og Malthe Jakobsen glæder sig til at afslutte sæsonen på en spændende og udfordrende bane:
 


(Foto: Malthe Jakobsen Motorsport)

"Jeg har været rundt på banen, og den er godt nok imponerende. Der er nogle ret krævende sving og vilde højdeforskelle - markant anderledes end hvad jeg har set i TV og på billeder", fortæller Malthe, som ikke lader sig kue af en svær racerbane:

"Nu er det jo ikke første gang i år, at jeg har skullet lære en ny bane at kende...", griner thyboen, som stort set er startet fra bunden til alle årets løb.


(Foto: Malthe Jakobsen Motorsport)

Til gengæld er Malthes faste teamkammerat, canadieren James Dayson, ganske velbevandret på den portugisiske racerbane. Sidste år vandt han ovenikøbet løbet i LMP3-klassen på banen.

Endnu en gang får Malthe en ny tredjekører i bilen. Italienske Lorenzo Veglia har i størstedelen af sæsonen dystet mod Malthe og RLR Msport, men skifter nu til det britiske team i finaleløbet.

"Lorenzo kender godt bilen fra tidligere, så jeg tror hurtigt han er oppe i fart. Hvis han er det, og James kan huske nogle tricks fra sidste år, så tror jeg at vi ligger godt med igen i finaleløbet", fortæller Malthe.

Løbet starter søndag klokken 11.00 og kan ses gratis på live.europeanlemansseries.com/en

Malthe Jakobsen Motorsport


Læs mere om:
  • Malthe Jakobsen
  • Portimão
  • 01/11/20 - Portimão - ELMS
  •