Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Broberg og Jensen i stærk sæsonafslutning

DM Rally 
27/10/20 

Det var en glad Michael Broberg Sørensen/Broberg Motorsport som efter sidste DM-afdeling i rally på Djursland kunne sætte et stort V som godkendt, da teamet kunne se deres samlede placering via rallyresult.
 

Djurs Rally, var løbets navn, og prøverne var spitzen klasse, 9 prøver i alt, tre forskellige, med to asfalt rundbaner og en ren gennemgående grus prøve, alle prøver gav det brede smil hos Michael.

Michael Broberg:
”Det hele kørte bare som i en drøm, min Opel Adam Cup bil kørte som et schweizisk urværks præcision, og noterne sad lige i øjet. Jeg følte mig virkelig i et med bilen, og kunne presse den til yderste grænse. Det er længe siden at jeg har kørt så fejlfrit og perfekt et løb, og samspillet i kabinen med Mette (Jensen) blev nærmest bedre gennem hele løbet, fuck jeg er glad og stolt over vores præstation”.

Prøverne var som sagt helt i top, især SS 3/6/9 en asfalt prøve var en ener, og imponerende hvor gode prøver der er på Djursland.

COVID-19 var lige ved at punktere løbet, men heldigvis træder de nye retningslinjer først i kraft mandagen efter løbet, så det danske DM rallyfelt kunne få lov at slutte sæsonen rigtigt sportsligt af.

Hurtigste Opel Adam Cup bil og generelt nummer 25 af over 60 startende mandskaber, og placeringen generelt var foran langt kraftigere og mere motor stærke biler. En placering som kan give varmen hen over vinteren, med smil og dejligt at slutte sæsonen så godt og stærkt af, det giver mod på den kommende sæson, om coronaen så vil dette.

/Allan POST


Læs mere om:
  • Randers
  • 24/10/20 - Randers - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: