Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CS Racing sluttede 2020 af med succes

Special Saloon 
27/10/20 

Efter aflyste racerløb grundet covid-19, var dagen endelig kommet, hvor Christian Siepmann, teamet og hele SSC-klassen igen kunne komme ud på FDM Jyllands Ringen og få skudt nogle hestekræfter af.
 

Grundet covid-19 skulle alle sessioner, træning, tidtagning samt 3 heats, afvikles på blot en dag. Der var derfor lagt op til en dag med fuld fart over feltet. Med så mange sessioner der skulle afvikles inden for en stram tidsramme, krævede det fuld fokus fra hele CS Racing teamet. Teamet, bilen og Christian leverede over alle forventninger.

Efter et lidt turbulent forår, med udfordringer i form af en knækket trækaksel og et differentiale, var det en stor succes og sejr at opleve, at bilen kørte som en drøm. Christian og bilen havde et rigtig flot flow og kørte flotte omgangstider, hvilket resulterede i en flot 3. plads i heat 3.

Christian Siepmann udtaler efter weekenden:
”Det har på mange måder været en anderledes sæson, grundet covid-19. Covid-19 har lagt en kraftig dæmper på afviklingsmulighederne af motorsport løb i Danmark, selv uden publikumsdeltagelse. Vi har i teamet været ramt af nogle tekniske udfordringer, i forbindelse med vores nye trækaksler, som vi fik i starten af sæsonen, men vi mener, at nu er problemet er løst.”

”Vi er rigtig glade for, at det var muligt at deltage på Jyllands Ringen til GP Danmark. På trods af, at alle sessioner skulle afvikles på samme dag, lykkedes det os at gennemføre det hele med rigtig gode omgangstider. Det var dejligt at slutte sæsonen af med et arrangement, hvor vi kørte med foran og hvor de tekniske problemer med bilen var løst.”

”Nu går vi på vinterpause, men vi har allerede 5-6 punkter med nye tiltag, som skal forbedre racerbilen, så vi i 2021 bliver endnu hurtigere.”

Vi vil gerne sige tusinde tak for den store opbakning, vi har mødt fra banerne, vores sponserer samt alle jer der følger hjemmefra.

Så du ikke løbene - kan du se, eller gense, dem her:

Heat 1: https://youtu.be/9iDu498EHrc

Heat 2: https://youtu.be/DPj-ooDJfFI

Heat 3: https://youtu.be/9Mdly1jOBEA

Vi ses i 2021, som forhåbentlig bliver uden covid-19 :)

Emilie Siepmann
CS Racing


Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • CS Racing
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •