Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Pokaler til Nymark Racing

Super GT Danmark 
25/10/20 

Super GT DanmarkFinaleweekenden på Jyllandsringen skulle vise sig at være en ganske indbringende weekend på pokalsiden. Der var nemlig pokaler i finaleløbene både lørdag og søndag til Largim Ali og Henrik Jansen.
 

Da Frederik Nymark ikke selv kunne køre i weekenden var han blevet afløst af Henrik Jansen. Det betød at begge teamets biler skulle køre i AM klassen og det skulle vise sig at blive indbringende.


Henrik Jansen i front.

Weekenden var opbygget som en dobbelt løbsweekend og der blev derfor kørt en kvalifikationsrunde og tre løb både lørdag og søndag.

Efter en fornuftig kvalifikationsrunde begyndte begge kørere at køre sig frem i rækkerne. Largim Ali startede blandt andet løbet om lørdagen fra pole og Henrik Jansen viste hurtigt at han ikke havde glemt hvordan man kører i en Super GT bil.


Largim Ali startede fra pole.

Resultatet udeblev da heller ikke. Efter finaleløbet lørdag eftermiddag stod det unge talent og den erfarne gentleman med pokaler for deres anden og tredje plads i AM klassen.

Søndagen stod i regnens tegn og fra morgenstunden blev dæk taktikken lagt for en våd dag på Jyllandsringen.


Regndækkene gøres klar.

Begge teamets kørere kørte med i begge kvalifikationer. Igennem de to løb inden finale løbet, kæmpede både Largim Ali og Henrik Jansen fremad i AM klassen. Efter finaleløbet kunne begge kørere igen tage mod pokaler for en flot førsteplads og andenplads i AM klassen.


Pokaler til Henrik Jansen og Largim Ali.

“Det er en dejlig måde af afslutte sæsonen på, selv om jeg ikke selv sad i en af bilerne” siger Frederik Nymark efter weekenden.

Nymark Racing er glade for og stolte af, at se hvordan Largim Ali har udviklet sig gennem hele sæsonen. De glæder sig på hans vegne, og håber at kunne følge hans fortsatte udvikling i fremtiden.

Nymark Racing vil også gerne takke deres trofaste fans og sponsorer for deres fantastiske støtte i denne svære sæson. Samtidig skal der lyde en tak til alle de frivillige medlemmer i teamet, som altid gør et fantastisk stykke arbejde.

Uden jer og jeres hjælpsomhed ville dette ikke kunne lade sig gøre, så tak til hver og en af jer.

Til slut vil Nymark også gerne sige tak til konkurrenterne i klassen for en god sæson i en svær tid og et »Tillykke« til Ole Petersen med mesterskabet.

nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Henrik Jansen
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •