Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Brian Madsen testede i Holland

Rally 
24/03/03 

Vinterpausen er slut
Rallysæsonen banker på og for Renault Sport har det betydet en "ny" Renault Megane Maxi i flotte team farver.
 

Motoren har været i Frankrig hos Renault Sport og ligger nu i Maxi'en med godt 288HK..!! Gearkassen er blev opdateret ligesom vores egen, Jørgen Nielsen har brugt mange timer bag rattet med undervogns opsætning.

Det var derfor med stor spænding at teamet tog til Holland til 1. afd. Af det Hollandske mesterskab, Zuiderzeerally i den forgangne weekend.

De første 6 prøver skulle køres fredag aften i mørke og her er Hollænderne utrolig stærke. Prøve 1. skulle da også lige bruges til at få vristet vinter støven af sig og få testet de nye opsætninger.


Brian Madsen og Renault Megane Maxi'en i den nye farvekombination.
(Foto: Peters Rallypromotion / Holland)

Prøve 2-3-4 og 5 gik over al forventning og tempoet var allerede højt. Efter prøve 5 lå Madsen og 2. kører Henrik Vestergaard nr. 2 generelt og som hurtigste bil i klassen. ! En stor overraskelse for alle i teamet - men rart oven på en hård vinterpause med mange aktiviteter i Renault Sport Danmark.

Men desværre måtte Madsen kaste håndklædet i pausen inden fredagens sidste hastighedsprøve. Med en revne i bundkaret og en servopumpe som ikke fungerede optimalt valgte teamet at trække sig inden skaderne blev forværret.

Det er altid trist at afslutte et motorløb før tid - men denne gang fik vi testet de vigtigste ting på bilen - og årsagerne til vores tidlige stop er allerede løst, siger Brian Madsen fra hjemmet i Slagelse.

Renault Sport fik vist teamets nye farver frem for første gang og publikum i Holland er ellevilde med teamets kit-car bil som har et fantastisk flot design og en god lyd.

Nu glæder vi os alle til næste opgave som bliver Rally Grand Prix d. 18. april i Kongensbro (A26 mellem Ans og Fårvang), hvorefter DM1 skydes i gang den 3. Maj i Ålborg.

Renault Sport Presse


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: