Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Frederik skadet men Henrik tager over

Super GT Danmark 
23/10/20 

Super GT DanmarkFrederik Nymark har fået et brud på en ryghvirvel efter en skade. Det betyder at han ikke vil deltage i weekendens løb på Jyllandsringen.
Hans afløser i bilen er en gammel kending, nemlig Henrik Jansen.
 

Frederiks skade betyder at han skal tage den med ro et godt stykke ind i vinterhalvåret. En genoptrænings plan er allerede sat i værk så Frederik er i bilen fra sæsonstart næste år.


Henrik Jansen i sin 2018 bil
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederiks uheld betyder lidt held for den erfarne Henrik Jansen, for han får nu mulighed for at køre en hel del i denne weekend, da finalenrunden er en dobbelt løbsafvikling.

Nymark Racing har i løbet af ugen testet med Henrik Jansen og selv om det var vådt, så var det tydeligt at Henrik ikke har glemt at køre en Super GT bil. Det var tydeligt at Henrik har kørt i serien fra 2015 til 2018, for han var ikke lang tid om at køre gode tider.

Det unge talent Largim Ali er også klar til at komme på asfalten. Efter at have vist rigtig gode takter på Ring Djursland var det en skuffelse ikke at komme ud og køre på Padborg Park.


Largim Ali
(Foto: Motorsporten.dk)

Largim Ali har måske en lille fordel denne weekend, for han har faktisk kørt en del flere omgange på Jyllandsringen. Sidste sæson deltog Largim Ali nemlig i den danske Formel 4 klasse, som havde flere løb på Jyllandsringen.

Igen i denne weekend er der ikke adgang for sponsorer og publikum. Samtidig er det stærkt begrænset hvor mange mekanikere og pressefolk der må opholde sig på baneområdet, men kampgejsten er stadig høj i Nymark Racing.

Selv om det ikke er muligt at se løbet som publikum på Jyllandsringen kan du stadig se med på Super GT Danmarks Youtube kanal

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Henrik Jansen
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  • GP Danmark - Tidsplan
  •