Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Nick Stentved jagter sit andet Danmarksmesterskab!

Youngtimer 
22/10/20 

Youngtimer2019 var Nick’s debut i dansk banesport, og det omsatte han samme år til et danmarksmesterskab i Youngtimer Klassen.
 

Nu siger året 2020. Grand Prix Danmark er sidste løbsweekend, og Nick ligger lunt i svinget til at tage sit andet danmarksmesterskab på bare 2 år. Han er faktisk, hele året, kun blevet besejret af en knækket trækaksel i et enkelt heat. Men selvom der kun er kørt 1. pladser hjem indtil videre, så har Covid-19 gjort at der er så få point at køre om, at der stadig skal vises en god form på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend, for at kunne kalde sig Danmarksmester 2020.

Nick fører, inden sidste afdeling, mesterskabet med 15 point.

Rygtet siger at der arbejdes i kulissen bag Nick, på at prøve en ny klasse, og muligvis en ny bil af til næste år. Men mere om det når alle aftaler forhåbentligt falder på plads.

Stentved Racing


Læs mere om:
  • Nick Stentved
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - Youngtimer
  •