Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Dobbelt Danmarksmester?

Youngtimer 
22/10/20 

YoungtimerKan man blive danmarksmester i to klasser samme år, vel og mærke i samme bil? -måske, det vil den kommende weekend vise os.
 

Man siger at kun døde fisk flyder med strømmen, det samme kan siges om en af Youngtimernes grand old men, Tommy Dam Kieffer. Tommy har sendt sin lynhurtige Youngtimer BMW på et længere rekreationsophold et sted i Jylland, men tomrummet uden raceren blev imidlertid så voldsomt, at Tommy har måttet erhverve sig en anden bil.

”Gammel kærlighed ruster ikke”, -kærlighed til BILER er lidt noget andet, selve kærligheden ruster måske ikke, men det gør bilen til gengæld. Men hvem husker ikke deres allerførste bil for alt det gode?.

Tommy har gjort noget ved det, og indkøbt sig en bil magen til sin første bil, nemlig en fantastisk Toyota Starlet, eller i daglig tale bare ”Tarteletten”, og hvilken en af slagsen! En virkelig flot bygget bil, som i samarbejde med Flemming Hansen fra Suså motorsport er blevet gjort klar til asfalten i år.

Tommy har 2020 deltaget -og vundet i den Historiske 90 klasse division 1, derudover deltager Tommy den kommende weekend i Youngtimer Classic (YTC), og mon ikke han også løber med mesterskabet her?. Det skal retfærdigvis siges at det har været lidt småt med konkurrencen i begge klasser, men det er jo ikke den lille blå tartelets skyld, og den holder sig såmænd heller ikke for god til at udfordre kørerne i de lidt hurtigere klasser.

Det bliver spændende at følge det lille blå vidunder på Jyllandsringen, sammen med 34 andre Youngtimere på banen samtidig, det hele foregår lørdag den 24. oktober.

Mr. Hill
Team Bundgas


Læs mere om:
  • Tommy Dam Kieffer
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - Youngtimer
  •