Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel kommer jagende på Spa

Lamborghini
Super Trofeo 

21/10/20 

Topstriden er uhyre tæt i Super Trofeo-serien, og Kevin Rossel går ind i sæsonens sidste del med store ambitioner. Bare fem point skiller ham fra førstepladsen med to løbsweekender tilbage.
 


(Foto: FotoSpeedy)

- Det er en af verdens fedeste racerbaner, og det er bare altid fedt at køre dernede. Det er virkelig noget, jeg glæder mig til, og jeg tror også på, at vi kan fortsætte vores vej mod toppen på Spa, siger Kevin Rossel, inden det allerede torsdag går løs på den legendariske bane i Belgien, hvor der i weekenden også køres 24 timers-løb. Den unge dansker kom - på trods af en teknisk defekt - endnu tættere på toppen af Super Trofeo-serien i Barcelona, og med bare fem point op til en førsteplads er målsætningen klar.


(Foto: FotoSpeedy)

- Vi havde en rigtig fin test hernede, og vi kommer herned med en stilling, hvor de fire første biler er megatæt på hinanden. Derfor vil vi selvfølgelig gerne bruge Spa til at bringe os i en stærk position, hvor vi selv kan afgøre tingene i den sidste afdeling senere på året, og målet er som minimum at få neutraliseret den førende bils forspring, konstaterer Kevin Rossel, der kan se, at det er særdeles kompetente konkurrenter, der byder ind i kampen om de store pokaler.


(Foto: FotoSpeedy)

- Dean Stonemann, der fører lige nu, har tidligere vundet Formel 2, og her har Boccolacci, som er på andenpladsen, også tidligere kørt, så det er ikke hvem som helst, vi er oppe imod. Det er fedt at måle sig med den slags kørere, men vi har også vist, at vi kan være med på det plan, så derfor er jeg fortrøstningsfuld inden de sidste to afdelinger, fastslår Kevin Rossel, der kører på Spa i dagene 22.-24. oktober, inden sæsonfinalen på franske bane Paul Ricard fra 13.-15. november.


(Foto: FotoSpeedy)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Spa-Francorchamps
  • 24/10/20 - Spa-Francorchamps - Lamborghini Super Trofeo
  •